SNÖRVEL!

Tack alla underbara människa för era kommentarer, råd och medlidande! Det värmer verkligen ska ni veta!

Idag har varit en intressant dag. Jag chattade en stor del av min lediga tid med en 12 årig engelsk tjej. (Underskatta aldrig engelsmän! Flickan spöade upp mig i tic tac toe/tre i rad/luffarshack!) Sen har det inte varit en så speciellt händelsefylld dag faktiskt. Jag såg klart på "the wedding date" som är en helt fantastisk film! SE DEN!

Gah, va tråkig jag känner mig! Här har ni tagit er tid att kommentera så mycket, och så kommer jag och har verkligen INGET kul att skriva om! Eller jo kanske. Om jag inte redan har berättat att mitt liv, som jag ju brukar påstå är en musikal, verkligen är det! Jag och pojken sjunger ständigt om allt! Det kan handla om allt från bajs på väggarna, farliga dinosaurer och spökhus till att borsta tänderna, att inte ta på sig kläderna i sängen utan på golvet för att inte riskera att falla och slå sig.

Just den sistnämda är rätt kul faktiskt. Jag använde "oh when the saints go marching in"-melodin till följande text:

"Don't put your clothes on on the bed!
Don't put your clothes on on the bed!
Cause you might fall down and hit your heeeaad
Don't put your clothes on on the bed!"

Sen kan man byta ut clothes mot "shirt", "pants" eller "socks" om man vill. Vad än situationen kräver.

Nu kommer jag snart att somna för jag håller på att droga ner mig med "terra flu" (ingen aning om hur det stavas!!) som tydligen inte bara ska funka en nässpray (fast att man dricker detta, så det känns hälsosamt) utan även som sömnmedel. Jag är en sån knarkare just nu! Åh, på tal om det! Måste komma ihåg att ta min medicin innan jag går och lägger mig! Jag gillar inte medicin!

Ha det bättre! (Jag menar det verkligen. Det önskar jag er alla! Samtliga!) Because you're sooo worth it!

Kommentarer
Postat av: Robin

Stackars dig:P

2010-01-14 @ 11:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0