PINSAMT

Nu har jag bokat tid hos farbror doktorn klockan 12, så snart kommer förhoppningsvis förkyldningen gå över (som jag haft mer än en månad nu när jag undersökt det närmare).

Igår var jag och pojken min på biblioteket och lånade böcker. "Jeb, I want to borrow these ship-books" Sa pojken min och hade ett ståhej med att inte tappa dem alla i golvet. "We don't use that word!" Utbrast jag förfärat då jag trodde att han hade sagt the sh-word. (skit fast på engelska och en värre innebörd) Sen andra gången han upprepade "ship books", och jag såg framsidan på böckerna, så var jag glad över att han inte verkat uppfatta att jag sa att ordet var olämligt. Men ändå! Upps! Min Au Pair kompis och jag kved av skratt.

Därefter gick LittleB tillsammans med de andra barnen med till en biblioteks aktivitet för barn som de har varje måndag. Jag och Au Pair kompisen passade på att låna filmer under tiden. När vi stod där och pratade så förklarade jag för henne om att jag hade så många planer för framtiden. Så många ideer. Men också hur svårt det skulle bli att göra all. Speciellt själv. "I need someone to help me make my dream come true." Sa jag och vips så hör vi en röst bakom oss säga:

"He is out there"

Det visar sig vara en äldre man som bara gick förbi. Jag hann inte ens se ansiktet! Jag rodnade något ohejdat. Det var ju inte riktigt så jag menat, men jag förstod att det kunde tolkas så. Jag och min kära väninna rodnade och fnittrade om vartannat i en kvart efter det!

Oj oj oj!

Annars har jag det bra. Redigeringen går bra, jag har många ideer. Det har ju gått ett tag sen jag skrev boken, och jag har skaffat nya livserfarenheter sen dess.

Låten går också bra. Spelade in första stämman igår. Tummen upp! Jag måste ju alltid vara HES när jag spelar in, men sånt är livet. ALLTID när jag vet att jag ska spela in någonting, så blir jag HES! Jag fattar det bara inte!

Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: nicke

spelar ingen roll hur du menar han har fortfarande rätt eller hur.

2010-01-14 @ 01:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0