Mardrömmar

Hej!
Jag måste haft väldigt dålig kontakt med alla där hemma på sistone, för jag har fått många meddelanden om att jag borde logga in på skype lite oftare. Sorry kära familj, släkt och vänner! Jag ska försöka komma in lite oftare. I really shall.

Alla dessa påminnelser plus vissa mardrömmar har fått min hjärna att hitta på otäcka historier, och jag har kommit på att det är lättare att oroa sig här än det är hemma. När jag var liten minns jag att jag någon gång drömde att någon i familjen dog. När jag inte kunde sova efter det, kunde jag bara gå in i deras rum, höra dem andas, för att övertyga mig om att det bara var en dröm. Men jag måste medge att jag är rädd. Jag är rädd att någon av de jag älskar ska gå bort medan jag är här. Jag skulle känna mig så skyldig om det hände. Jag vet att jag har all rätt i världen att hitta min egen väg och utforska, upptäcka och leva. Men trots det så älskar jag min familj och släkt för mycket för att helt kunna slappna av.

Mina tankar gör mig galen just nu. Snälla någon. Kan ni inte skriva att allt är okej där hemma? Jag kan inte åka hem och kontrollera att alla jag älskar mår bra. Så det enda jag har att göra just nu är att intala mig själv att det är så. Vilket är svårt, för har man väl börjat intala sig själv om att intala sig själv att INTE tänka på en viss sak, så tänker man på det jämt. Så snälla skriv att allt är som det var när jag lämnade sverige!

Jag mår bra annars. Imorgon kommer jag inte börjar förrens 9 och man tackar ju inte direkt nej till en sovmorgon! Sen funderar jag på att antingen städa rummet och tvätta, eller åka och shoppa böcker. Jag fick massa presentkort i julklapp av familjen på Barnes and nobles.

Ha det underbart allihop! KRAM!

Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Hoppas att jag inte förstörde din sovmorgon med SMS-pip, när jag nu fyllde på ditt kontantkort till mobilen. Det är ju fortfarande arla morgonstund hos dig!Här hemma är allt bara bra med oss, förutom att jag just slog ögonbrynet i skrivbordslampan och känner mig lite klumpig:)Här får du några extra kramar så att du kan känna att allt är lugnt.Gos från mamma

2010-01-18 @ 11:55:23
Postat av: Vita huset

Hej lilla Julia!

Här är allt bara bra. Jag skrev om skype att det vore roligt att ses någon gång, hoppas att du inte missförstod något.

Med kramar från Anita och Uno

2010-01-19 @ 15:42:25
Postat av: Vita huset

Jag måste tillägga att du nu genast släpper alla oroliga tankar du har just nu. Det kan ju bli så konstigt när man är så långt borta och inte tycker att man har koll på läget. Så snälla Julia gör det.

Kramar igen från Anita och Uno

2010-01-19 @ 15:48:03
Postat av: Lennart Ahlgren

Hej julia tittar varje dag men ingen julia igår var

hade du datorn på men ingen hördes vi mår bra

Morfar o mormor

2010-01-20 @ 12:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0