Kreativ

Jag lever livet här i USA!

Först NU 5 månader efter att jag kom hit, har börjat BLOMSTRA av kreativitet igen! Och må det aldrig sluta!

På dagen när LittleB är i skolan spelar jag in min nya låt.

På kvällen innan jag går och lägger mig redigerar jag min bok.

Och låter inte detta som ett riktigt glassar liv?... Okej, vissa kanske tänker "ursh, fy va jobbigt!", och vissa tänker att det inte är någon konst alls att skriva låtar och SPELA IN DEM. Men saken är den, att det ÄR jobbigt. Men absolut inte ursh. Vissa människor blir beroende av träning. De får en kick av att träna och fortsätter därför, trots att det är SKITJOBBIGT! Jag är sån när det gäller kreativa saker. Jag får en ide, börjar följa den. Och det kan vara fruktansvärt jobbigt att försöka få ihop skådespelare till ett drama då alla i sista stund lägger kommentaren "kan inte, vill inte, men du kan väl hitta någon annan för min roll var ju inte så viktig i alla fall?" MEN känslan av att se när det funkar! (Suckar njutningsfullt... Varför misstolkar alla alltid mina suckar?! ) Jag älskar resultat. Jag hade ett band en gång med 2 tjejer som ingen av dem någonsin spelat sina instrument förut. Jag lärde trummisen att spela. Jag lärde basisten att spela. Vi övade varje rast och en dag när det (okej, det lät inte bra, men det lät som en låt!) slutade jag spela helt och var tvungen att exhaltiskt hoppa på stället några gånger av glädje, för att jag får en sån KICK av att se resultat i det jag gör.

Jag har funderat på någonting, och precis som innan jag skaffade bloggen, behöver jag visa råd från min familj, vänner och andra älskade läsare. Jag har funderat på att göra youtube filmer. (Det gör jag visserligen redan. Jag och mina systrar har gjort 2 stycken rätt roliga bibelparodier som ligger ute.)
* David och Goliat: http://www.youtube.com/user/Tosingen#p/a/u/2/-pIlq7OKvOE (Kopiera länken och klistra in den i adressfältet. Jag måste erkänna att jag fortfarande inte lärt mig hur man lägger in en youtube video på bloggen. Sorry!)
* Nebukadnessars ugn: http://www.youtube.com/user/Tosingen#p/u/3/e-Yud4_3bbw

Vart var jag nu? Jo, under min tid här har jag tittat VÄLDIGT mycket på youtube. Och det finns de som... ja nästan som bloggar, men lägger in parodier, låtar, scetcher och annat smått och gott.

Frågan är bara... borde jag? Just nu är jag väldigt sugen. Och vad jag har förstått det som finns det inte särskilt många från sverige heller. Vilket bara skulle göra det hela roligare. Speciellt om jag pratade på engelska. Det enda som man får ut på youtube om svenskar är:
1. Hur man lär sig svenska.
2. Svenska tjejer BRUKAR sitta i extrem urrigning och tala med sexig röst alternativt dansa på nattklubbar i stockholm med linnen som sällan täcker HELA brösten.

Så, vad tror ni?

Nä, vet ni? Eftersom det går så otroligt dåligt när jag ber om kommentarer ska jag försöka att göra motssatsen (så kanske jag trots allt får några?)

Så kommentera INTE! Snälla! Vad ni än gör, kommentera inte! Läs gärna, kommentera inte. SKRIV INTE NÅGONTING UNDER FLIKEN KOMMENTARER! PLEEEAAASEEE!!!

Ha det bättre! Because you know you're worth it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0