KÖTTBULLAR!

Mina damer och herrar. Gamla som unga. Jag har dragit igång ett tok-projekt. Ni som känner mig vet att jag gör märkliga saker ibland och får jag bara inspiration till något så ser jag till att genomföra det också. Häromdagen när jag stod vid spisen och lagade mat kom jag plötsligt på en låt! OM KÖTTBULLAR! Det låter jätteflummigt, och som om texten i princip är lika bra som en 7årings första engelska låt ”I love you, you are nice. I love you, do you love me?” Men jag är faktiskt riktigt nöjd, och filmen KOMMER att bli en musikvideo hade jag tänkt. Ska bara spela in den först, vilket kanske är den största utmaningen. Saken är den att jag inte har särskilt komplicerade medel att använda mig av. Jag har mitt headset som microfon. Jag har inspelaren på datorn som inspelare och jag sätter ihop allt med windows moviemaker. Musikinstrument? Förutom min egen röst och leksakerna i pojkens musiklåda… nopp. Detta är en utmaning för mig, men jag är redo att anta den!

 

Vad mer är på gång här i USA? Tja.. Jag är förkyld.. Kanske rätt tråkiga nyheter faktiskt, för detta innebär att min nattsömn blir jättekonstig. Vaknar flera gånger varje natt och kan inte använda näsan alls när jag inte använder min amerikanska nässpray sak, som är rätt märklig egentligen. Istället för att trycka ner någonting så ska man krama ihop hela flaskan som är av plast…. Och jag har filosoferat och kommit fram till att om hjärnan är gul och röd, så har jag nog snytit ut den nu.

 

Jag har pratat med Miss Wax. (You know who you are) En av mina nära vänner som jag inte haft kontakt med sen jag flyttade hit. Så underbart, vi hade tid att prata lite över msn. Alltså med videokamera och mic och allt. Vilket verkligen behövdes!

 

Man får bra självförtroende av att bo i USA. Det kommer automatiskt. Igår konstaterade min värdmamma att svenskar är bra på att göra pajer, efter att hon smakat min tacopaj. Jag tyckte det var en väldigt bra komplimang, eftersom jag är den enda bagaren till de svenska pajer hon smakat. Tummen upp! En annan sak som min lille gulleplutt sa igår var när jag lagt fram en pyjamas till honom med hjärtan på. ”Oh, you took out the one with hearts! I love the one with the hearts! Jeb, you are always going to be in my heart. Even when you grow old and die, I will still have you in my heart.” Denna killen kommer bli farlig när han blir tonåring! Tjejer be aware! Han är hjärtesmältare allaredan!

 

Jag har åkt skidor, vilket var underbart kul, och för en gångs skull tyckte folk att jag var bra. För en som bor i en ort nära en skidbacke, och som började åka först som 13åring, är det inte lätt att känna sig ”bra” på skidor ska ni veta. Men här var jag till och med tränare för de jag åkte med! Och de kallade mig proffs! Jag kunde inte mått bättre. Jag blir bortskämd här!

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Jag gillar låtar om köttbullar, särkilt "Du ska inte stoppa köttbullar i näsan Markus!".Vad gullig han verkar vara din lilla kille! Hoppas vi får träffa honom när vi kommer över!

2010-01-07 @ 13:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0