Jag gör bort mig minst en gång i veckan. Pinsam vana.

Nu är jag alltså 20 år! Hm... Märkligt. Vad som mer är märkligt är alla saker jag har hunnit hitta på sen jag senast skrev ett blogginlägg. Jag har bland annat fått en ny vana att göra bort mig en gång i veckan, regelbundet!

Denna veckas pina var dels när jag igår hörde låten "loverfool" gå på radion då jag och en av mina vänner satt på Chilis och väntade på vår mat (Chilis är en restaurang). Jag var bara TVUNGEN att utrycka min enorma kärlek för denna låten, så jag började sittandes smågunga som om jag dansade, och plockade sedan upp bestickspaketet (bestick inpackade i en servett) och mimade i den. Detta hade ju varit tillräckligt mycket med underhållning för min vän EGENTLIGEN. Men av misstag tappade jag besticken, eller snarare, lyckades få in en sån "knyck" med handen att jag slängde iväg dem! Generat såg jag mig om och hoppades att ingen sett det!

När jag trodde kusten var klar smög jag försiktigt och hämtade tillbaka besticken som landat på golvet. Treeevligt! Så jag smög fram till personalens bord och såg en stor korg med bestickpaket. Jag norpade åt mig ett nytt och rusade tillbaka till vårt bord och gömmde det gamla paketet bakom kryddorna. Fortfarande rodnandes. Vet inte om ni kan KÄNNA när någon tittar på er? JAG kan det.  Efter ett tag upptäckte jag att det stod en kille i dörren och STIRRADE, inte tittade, STIRRADE på mig! Varför han stirrade på mig kunde inte vi vara säkra på. Men det tog ett tag innan jag kopplade att han jobbade där och mycket väl kunde ha sett händelsen med besticken. Oj!

En annan pinsam grej jag gjorde häromdagen var när jag och Cindy skulle träffas på ett köpcenter och shoppa. Och ni kanske redan vet vad jag tycker om shopping? Precis! BLÄ! Men eftersom Cindy var lite sen så tänkte jag att det ju inte kunde skada att gå in i en affär och bara titta på kläder. Lite som terapi. Jag gjorde det i några butiker men så plötsligt kom jag in i en som faktiskt hade några snygga kläder. Jag plockade på mig några och tänkte uppsöka provrummet då jag kom på att när jag ändå provar så duktigt kunde jag ju passa på att prova jeans också? Problemet var bara att jag inte visste vad jag hade för storlek eftersom jag som sagt i princip aldrig handlar kläder!

Jag gick fram till en expedit och förklarade läget. Jag visste inte min jeansstorlek och undrade om hon kunde hjälpa mig. "Well" Svarade hon. "Eftersom det här är en barnklädesbutik så är den största storleken vi har det samma som size zero..." Började hon och jag blev röd som en tomat men sa lugnt. "Okej, nä men då tror jag att jag ska gå och rodna någon annan stans istället. Tack för hjälpen." Svarade jag och kvinnan erbjöd sig att ta hand om kläderna jag redan plockat åt mig. Är det konstigt att jag inte gillar att shoppa? Ändå ska jag göra det idag igen med en kompis. Någon gång måste jag väl lära mig?

Massa kramar!
Ha det bättre! Because you're worth it!


Kommentarer
Postat av: Vita huset

Tänk jag gillar inte särskilt att shoppa heller. Men om jag av någon anledning kommer igång kan det bli ganska mycket på en gång. Misströsta inte, det finns ju massor av andra saker att göra som är betydligt roligare.

2010-01-28 @ 18:36:27
Postat av: Moster i skåne

Du har fått en award av mig!

2010-01-29 @ 08:26:33
URL: http://www.muppensmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0