Hemmafrusinfluensan!

Igår, lördagen alltså, var jag hembjuden till en av mina Au Pair vänner som under helgen hade hela sitt hus för sig själv då hennes värdmamma rest bort. Jag vet var ni tänker: "FEEEST!". Haha! Men det var bara hälften rätt. Istället för att ha en sån där klassisk, eh, mysig hemma fest där alla bjuder någon och det hela slutar med att någon främlig som kände någon som kände någon som kände ägaren till huset RÅKAR sätta eld på något, valde hon istället att bjuda över 10 små flickor... okej 10 Au Pairer med barnasinnet i behåll.

Vi alla fick var sin ingrediens till Tacos som vi tog med. Nästan som ett litet knytkalas. Och till efterrätt blev det chokladbollar och prinsesstårta. Det är det som är positivt med många svenska Au Pairer i närheten. Vi var för en gångs skulle fler än tyskarna. Hela 4 pers!!

En roligare afton hade jag inte kunnat drömma om! Trots att tjejen, som jag ännu inte kommit på vad jag ska ge för kodnamn, bjudit folk från många olika umgängeskretsar (eller ska vi säga "Au Pair"-kretsar?) så kom vi snabbt ihop och blev ett enda stort härligt gäng som lekte allt från twister och charader till olika drama övningar som Mary lärt sig i skolan. Nu kommer jag ihåg vad jag bestämde mig för att kalla henne! Mary! (Lite kul att alla svenskar får engelska namn, tycker ni inte? Bara för det så ändrar jag härmed även Miss Darlings namn till Wendy. Passande va?)

En annan sak som har hänt under det senaste är att jag tyvärr blivit allvarligt sjuk! Denna gången är det värre och mina vänner vet inte vad de ska ta sig till. Det är nämligen en ny influensa som ingen vet motgiftet till. Namnet är "hemmafrus-influensan" eftersom den får en agera mer och mer som en hemmafru!!
Japp! Jag broderar!! Haha! Fattar ni att jag broderar på min fritid?! Som om det inte var nog med alla sysslor jag gör som redan är hemma-fru-iga nog! Ovanpå detta vill jag köpa förvaringsboxar så att jag kan hålla pedantisk ordning i mitt rum. Jag vill storstäda IGEN och köpa mig själv ett gulligt litet förkläde!! Något är fel! HJÄLP MIG NÅGON! Om ingen gör något kommer jag att komma hem med en stor rosa klänning, tårta i famnen och se ut som att komma ur en 50-tals reklambild!

Ta hand om er nu allihopa och glöm inte att allt kan hända i rymden (eller i New York.. eller med mig av någon otroligt lustig anledning)

Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Angels mormor

Det beror nog på att du har blivit "gammal" ;)

2010-02-01 @ 16:54:06
Postat av: Vita huset

Jag tycker att det låter verkligt gulligt allt, du vet man går ju igenom olika perioder i livet, det kan jag ju känna igen som är så pass gammal eller ung menar jag, haha

I scratch your back and you scratch mine

2010-02-03 @ 10:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0