Rustar mig för strid

Hej… Ja… Det är som det låter. Så illa är det. När jag kom till min kompis, kramade om henne, kände att någon som verkligen brydde sig om mig kramade mig tillbaka, hälsade på hennes värdfamilj som alla var öppna och hur trevliga som helst förstod jag det. Eller, bara av när jag såg andra omgivningar i USA förstod jag det. Kom ut ur New York och kände lättnad över att se vilda träd växa vid sidorna av vägen. Små byar och förorter. Jag vantrivs i New York och måste där ifrån. Min vän i Washington plus alla hennes vänner OCH hennes värdfamilj är eniga. Jag MÅSTE BYTA FAMILJ.

 

Men hur lätt är det? Min ork ligger nere på minus skalan just nu, och jag känner mig så liten, klen och skyldig. Vill VERKLIGEN där ifrån, men är livrädd för striden som jag vet kommer komma. Mamman kommer inte bli glad!

HJÄLP!

Behöver all stöttning jag kan få nu. Det här är mer äventyr än vad jag hade räknat med. Och den här gången har jag inte min familj hos mig. Jag har inte mina svenska vänner hos mig. Jag har inte mina engelska vänner hos mig. Jag har inte mina tyska… Jag tror ni har fattat poängen? I stridens hetta kommer jag inte ens kunna ha min svenska Au Pair kompis vid min sida, för att jag är ensam i New York! Jag kommer ha er alla i min dator, i mina hörlurar via skype och i telefon, men inte där hos mig. Ingen kommer kunna krama mig. Ingen kommer att kunna hålla om mig. Ingen kommer att kunna ställa sig framför mig och försvara mig. Jag är så ensam jag bara kan bli. Och mitt i allt ihopa, OM jag nu blir ivägsläppt mot alla odds, så måste jag troligtvis bo kvar (om jag inte trivdes innan, hur mycket kommer jag då inte vantrivas när jag VET att de inte vill ha mig där längre?) och hitta en ny familj. Många svåra hinder i en väldigt krävande process. Ni som är troende. Snälla be för mig. Det är det allra bästa sättet att se till att hjälpen säkert kommer fram dit den ska, och gör garanterat nytta.

 

Ni får jätte gärna stötta mig genom kommentarer eller mail. Just nu känner jag mig ganska liten som sagt.

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!


Kommentarer
Postat av: Bella

Heej gumman!! lite tråkigt att du inte svarat på mailen, men låter som att du haft fullt upp! Fick reda på att du hade en blogg av stina.

Läst inläggen och jag säger bara JULIS DU MÅSTE STÅ PÅ DEJ! Detta låter inte alls bra! :( Jag vill att du ser till att byta familj bums! Ja, jag vet att det är jobbigt och ännu jobbigare än vad det borde vara, och dessutom kommer det bli svårare med familjen, men julia tänk efter... det kommer bli SÅÅ värt det! jag lovar dej! Jag kommer att tänka på dej och be för dej! och jag VET att allt kommer att ordna sej!, bara du tar första steget! :) vi är många som står bakom dej, även om vi är här och du där så finns vi ändå med dej gumman! SAKNAR DEJ GRYMT MYCKET!! Hör av dej<3<3 massa kramar din vän BellaWax :)

2009-09-06 @ 10:02:12
Postat av: Maria

Kämpa på Julia. Det är helt rätt att byta familj. Fattar att det känns tungt och ensamt att stå i detta. Du fixar det. Det kommer vara så värt det efteråt. Kommer självklart som du säger att vara tungt att bo hos familjen när de vet att du ska flytta men samtidigt kan vi ju bara hoppas att mamman får sig en liten tankeställare av detta. Kämpa på! Vi tänker på dig!! Kram Maria, Göran, Alva och Ella

2009-09-06 @ 10:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0