Pappa Gud fixar allt!

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Förlåt. Hade inte tillgång till dator igår, eller inte tid rättare sagt. Men nu är jag i alla fall tillbaka i New York igen. Ledig idag, vilket är skönt. Idag ringde min LCC mig och frågade vad som var på gång. Har nämligen mailat honom om att jag vill träffa honom och prata om något, han frågade vad och jag svarade snabbt att jag vill byta familj. Idag när han ringde ville han höra vad jag kände. Jag hann inte komma längre än att jag inte tror att jag och mamman har rätt personkemi för varandra, innan han avbröt mig och såg det som självklart att jag skulle byta familj. Tydligen har min värdmamma vänt sig till honom också, och känner som jag. Imorgon kommer LCCn över och vi ska diskutera vad som händer i framtiden.

 

Så tack till alla er som stöttar mig och ber för mig! Jag fick absolut bönesvar idag. Inte nog med att jag var befriad från alla orokänslor när jag kom hem till New York efter Washington resan. Att hon tycker det samma är det bästa som skulle kunna hända. DESSUTOM är det många familjer som just nu söker Au Pairer. Tummen upp! Jag är inte rädd. Hur skulle jag kunna vara det med Gud vid min sida? Gud har bedövat all min oro med sin frid och jag är hur lugn och gó som helst. Han kommer lösa det här, det är jag så säker på. Allt jag behöver göra är att luta mig tillbaka och ”enjoy the ride”. Tack gode Gud för att du finns även i USA!

sesdf
Min SNYGGA räddare i nöden som jag har döpt om till "Angel". Så alla vet det. Om ni tittar riktigt noga kan man nästan se glorian. Men bara om man tittar riktigt nära. Skyddsänglar är väldigt bra på kamoflage ska ni veta.

lkljfd
dgsgsfg

dgdfg
Poose bilder på Me Myself and I i... vad hette stället nu igen? Skit samma.
fgsgs
Min lunch som jag njöt av i Washington DC innan jag hoppade på bussen hem till New York
gasgdg
Tillbaka i Harlem vid 10 tiden. Det här är bland det vackraste jag vet. NEJ, detta är inte den finaste delen av Harlem, snarare tvärt om. Jag bor riktigt lyxigt. Men det här... AH! Detta är äkta skönhet!


Kommentarer
Postat av: sofia

du är underbar Julia, jag vet inte hur jag beskriva hur mycket du betyder för mig, du har nog förstått det :D stället där vi tog kort hette fair fax corner:P älskar dig, och finns alltid här för dig=)

2009-09-09 @ 02:24:26
URL: http://sweetsofiaa.blogg.se/
Postat av: Sofias mamma

Sofias hjärta är av guld det vet jag. Det är kanske därför hon älskar hjärthalsband. Håller tummarna för dig att det ordnar sig. Kul att få prata med dig härom kvällen.

2009-09-09 @ 19:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0