På bussen till Washington

Hej

Det här är lite smågalet. Här är jag på en buss på väg till Washington DC. Nej, det finns ingen sändning här, men jag har batterier på datorn och passar på att utnyttja dem nu.

 

Denna resan var något som jag bara för någon dag sedan planerade med min kära Svenska Au Pair kompis, och nu är jag alltså på väg. Jag är tokig.

 

Min resebudget har redan sprängts. Biljetten kostade dubbelt så mycket mot vad jag räknat med. Lyckades inte beställa dem via Internet och nu åker jag med Greyhound som gör allt annat än ger valuta för pengarna. På flera ställen i taket har folk stoppat in papperstussar för att stoppa det kalla luftflödet ur fläktarna! Rutorna är smutsiga och det är någon brun vätska fasttorkad i taket. Jag gissar på kaffe eller rost. Men man ska inte klaga. Haha, vem har för övrigt sagt att jag klagar? Lite små synd bara att så mycket av min medtagna toapappersrulle gick åt till att täppa igen 4 stora hål i taket där kalluft innan öste ner över mig. Allt detta papper som jag skulle använt till att snyta mig i!

 

Japp… Jag är förkyld. Märkligt va? Ärligt så ”I saw it coming”.

 

Nej, nu låter jag negativ! Det är verkligen precis så som folk säger. Jag kan vara glad, le och skratta men prata om något jättehemskt under tiden. Jag är glad! Missförstå mig inte! Jag är fri som en fågel. Självständig och vuxen. Jag ska ha en riktigt kul helg och njuta av att jag är i USA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0