Nä nu får det verkligen vara nog!

Nu har jag alltså inte uppdaterat någonting sen min jobbiga dag! Går alla omkring och tror att jag gråter ständigt och är allmänt olycklig nu? Nej då!

 

Idag är det den första september va? Och om 9 dagar har jag varit borta i en månad. Känns inte som det. Någonstans tror nog min hjärna fortfarande att detta är en semester… men vem vet hur min hjärna fungerar? Inte jag i alla fall.

 

Så, i Söndags gick jag på date igen. Denna gången såg ”Me Myself and I ” på filmen Inglorious Basterds. Jag vet många som skulle gillat den… men de är inte tjejer. Detta var nog en ganska typisk killfilm faktiskt med tanke på hur mycket ”släsh och pläsh” det var (mycket våld, action och blod). Annars måste jag säga att den var riktigt underhållande.

 

Sen lyckades jag tillslut träffa Koreanskan i alla fall! Mot alla odds! Och vi kommer nog garanterat att träffas igen. Vi träffades på Starbucks klockan 5 och gick sedan LITE i Central Park och pratade… och pratade… och vipps så blev vi hungriga (vilket inte var så konstigt för tiden hade bara flygit iväg och klockan var runt 8! Vi åt pizza tillsammans (MED SKINKA PÅ! Äntligen riktigt KÖTT!) Kom hem först vid 10 tiden den kvällen. Kul hade vi.

 

Idag är min uppgift att utforska staden mer. Pjuh, palla! Det är jättehemskt. Men jag antar att jag tycker det jag redan har är stort nog och behöver inte vidga mina vyer riktigt än. Hemma är det en sak. Då VILL jag åka någonstans och se mig omkring. Men här. Jag menar. Jag behöver inte gå långt för att komma till gator jag aldrig varit på. MEN, jag ska i alla fall och åtminstone besöka min blivande dansskola idag så att jag vet vart den ligger och hur man tar sig hem ifrån den. Inget märkvärdigt, för den ligger tydligen i den smeten där jag brukar åka buss och tåg. Ska nog köpa en turistbok om New York och bara FROSSA i ställen att se. Men först måste jag som sagt köpa en kamera.

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!


Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Har de inga turistbyråer i det landet? Där brukar man ju kunna få lite gratis rekam om sevärdheter mm.

2009-09-01 @ 21:22:01
Postat av: Lilla mamma

Har de inga turistbyråer i det landet? Där brukar man ju kunna få lite gratis rekam om sevärdheter mm.

2009-09-01 @ 21:23:59
Postat av: Jeb

Du har rätt... Men jag tror jag köper en bok ändå. Så kan jag ha med mig den när jag dricker smoothey på Starbucks. ;)

2009-09-02 @ 01:48:33
URL: http://jebyork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0