Lite bättre... men borde kanske göra något?

Igår gick det bättre. Men det kan ha varit för att hela middagen var klar när mamman kom hem. Funderar på att prata med LCCn men vet inte hur jag ska göra det smidigt utan att värdmamman ska tror att jag försöker sätta dit henne…

 

Hade en jobbig dag igår annars, men jag antar att ungarna sakta men säkert börjar lära sig MIG nu. Efter att jag hört att en gäst (16årig pojke!) och pojken i familjen lekt kurra gömma i mitt rum, i min garderob för att vara exakt. Så inte nog med att jag kände mig kränkt över att de över huvudtaget hade vistats i mitt rum utan tillåtelse (där bland annat min BH låg på golvet, så tjusigt!) de hade gömt sig i min garderob.

 

Jag blev helt paralyserad när jag hörde det först. För jag kände mig verkligen kränkt. Så utlämnad. Bestämde mig för att prata med mamman men gjorde inte det. Barnen fick i alla fall klart för sig att mitt rum är mitt rum och det enda som är mitt i denna nya stora värld så det är viktigt att jag åtminstone får ha det ifred. Kommer jag få tillbaka det här på något sätt om jag inte berättar hur jag tänker för värdmamman? (Ex. via att dottern förklarar så fint.. hrm…)

 

Men som sagt. Sen kändes det lite bättre. Jag börjar faktiskt få mer och mer kontroll över läget. Börjar lära mig rutinerna nu….Men jag borde verkligen prata med värdmamman men vet inte om vad och vilken ände jag ska börja i.

 

Köpte en bibel igår! På engelska! Och en elektrisk tandborste. Tihi! Tycker det är jättekul, för jag har verkigen gått och längtat att få köpa dessa prylar och igår gjorde jag det alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0