Hmm...??

Hej alla glada!

...och ni som är upprörda med för den delen. Här på min blogg är alla välkomna.

Ursäkta att jag inte skrivit på 2 dagar nu. Men det har varit en minst sagt jobbig period med många motgångar. Men nu sitter jag upp och är redo för de utmaningarna som väntar. Den första är att hitta porto och posta vykort och ett paket (säger inte till vem, men en viss liten syster som snart fyller år kan ju börja kolla läget i brevlådan titt som tätt), den andra är att hålla sig så långt bort från min gamla familj som möjligt (vilket inte är så svårt i och för sig, efter som de, i alla fall MAMMAN gör allt för att hålla sig ifrån mig med) sedan ska jag, imorgon hälsa på en familj som bor utanför NYC. Har sett bilder på HUSET (ett hus! Fatta ett hus! Inte en lägenhet!!!) och nog vet jag att om jag tar familjen är huset det sista som finns att klaga på. Det är ett sånt där riktigt drömhus! Men jag väljer inte familj efter hus, och imorgon ska jag besöka dem.

De har bjudit in mig att komma och hälsa på dem, så jag har förberett mig genom att gå till Svenska kyrkan och köpt en stor marabou-dajm chokladkaka som värdinnegåva. Längtar verkligen! För jag pratade med mamman igår och hon var inte bara trevlig (vilket jag tror att vem som helst kan tvinga sig att vara) utan även mysig. Glad. Så jag hoppas verkligen. Håll tummarna nu! Jag VILL härifrån. Och jag VILL att den här familjen ska vara den rätta för mig!

Ha det lysande och här är en bild på mitt fika när jag var på Svenska kyrkans cafe. Jag var helt salig och ändå har jag bara varit här i en månad... bara och bara...
sdfgsdf
gdfg
Blöt hund... I alla fall kände jag mig som en. Det regnade hur mycket som helst och när jag gick förbi ett tak så FÖLL det ner massa vatten. Som ett litet vattenfall.. Nej som om någon hällt ut en hink med 10 liter vatten ut genom ett fönster. Träffade mig perfekt. SPLASH! Haha, jag gjorde i alla fall många människor glada på kuppen. När de såg mig började alla att le. Jag är New Yorks egna lilla Birget Jones...

Ha det bättre, Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Lollepussen

Oj oj oj! Det låter spännande med paketet! Om det kommer före födelsedagen, får man öppna det då eller måste man vänta? I love you Jeb!

Puss och Kram Lillasyster Lovan

2009-09-13 @ 21:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0