APFELSTRUDEL! (Rubriken är inte relevant utan mer för att väcka intresse)

Igår träffade många nya människor… haha, det vill säga 4 stycken. Jag träffade min LCC. Jag träffade en Thailändsk Au Pair, en svensk Au Pair och hennes syster som är på besök i USA för en tid. Den svenska Au Pairen. (Hon får kallas Lucy här på bloggen bara för att jag är väldigt förtjust i det namnet just nu) kom och hämtade oss samtliga och körde oss till mötet som var ute på en äppelgård som gått från att bara ha varit det till att bli ett inneställe för NYC bor. Så nu kan man köpa alla möjliga lantsaker där. Äpplen, marmelader och sylter. Cider och äppelpaj. Samt fika! På grund av akut beslutångest köpte jag 3 olika saker. En munk (nybakad och varm!) en ”apple strudel” (ES HEISST APFELSTRUDEL!!! MAN KANN EINFACH SO NICHT SAGEN!!!) samt en... eh... konstig sak som typ var från Holland eller något. Go var den i alla fall. Choklad. Mums! Jag lärde mig ordet ”mums” på Thailändka men har redan glömt det tyvärr. Om jag någon gång kommer på det ska jag skriva ut det på bloggen.

 klkkkjmnbvc
ghhd
sdggsgsdg
(För er som läser eller har läst böcker ur Twilight-serien. NEJ! Jag lovar och kan garantera er att jag INTE är en vampyr. Även om jag råkar vara väldigt blek på kortet och det ser ut som om min hur glittrar i solen så, NEJ. Det är bara just denna bilden, och jag kommer för att bevisa det snart lägga upp nya foton på mig där jag INTE ser lika blek ut. *Skratt*)

Jag fick en kommentar om vart det är jag bor just nu. Jag kan avslöja så mycket att jag fortfarande bor i staten New York. Inte så långt från city, men tillräckligt för att vara hur mysigt, lugnt och underbart som helst. Natur. Tystnad om nätterna. FRISK LUFT!

Halleluja!

Första arbetsdagen idag och hittils känns det inte ens som ett arbete. Jag bara ”hjälper” familjen lite för att vara snäll känns det som. För att jag inte har annat bättre för mig. För att jag vill det. För att det är kul rent utsagt. Vi pratade om ”grocery shopping” idag och jag berättade hur mycket jag såg fram emot att åka och handla och att jag hemma brukar hänga med mamma för skojs skull bara för att jag älskar att vistas i köket och därmed har många ideer om vad som bör handlas hem. Mamma gillar inte att laga mat. Därför gav Gud henne mig…. Eh… fast.. nu är jag ju här? Oj… Well well. Därför gav Gud henne inte bara EN dotter som gillar att laga mat utan 3. För han visste troligen att jag skulle flyga ut ur boet förr eller senare… Gud är en väldigt bra människokännare ska ni veta.

 

Hur som helst tyckte min värdfamilj att det var väldigt kul att jag gillade att hålla koll på vad som höll på att ta slut (kort sagt, ha bra koll på kylskåp och skafferier, vilket råkar vara det jag är bäst på!) eftersom de önskar att jag har det som en av mina ansvarsområden. Gissa om jag blev glad?

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer
Postat av: Muppen och Smurfens mamma

Blir numera så glad när jag läser din blogg! Eftersom att jag har en vinglig relation med Gud nu så ger din blogg mig hopp! Den visar att Gud sätter oss på den plats vi ska vara! Ditt äventyr i Harlem kanske nu känns som ett enda stort varför Gud men det kommer att visa sig varför i framtiden

2009-09-21 @ 16:27:01
URL: http://www.muppensmamma.blogspot.com
Postat av: Maria

Vad glada vi är att du fått det så bra äntligen. Njut och ta vara på detta underbara som du har nu. Skönt med omtänksamhet och vänlighet, det kostar så lite.

Kram Maria Jönsson

2009-09-21 @ 17:29:14
Postat av: Lilla mamma

Idag åt jag uppvärmd spagetti och färdigstekta köttbullar. Lyx jämfört med de vanlig nudlarna. Gissa om jag saknar hon som inte kan laga mat till färre än två personer. Hennes underbara wokar med allt hon hittat i huset och hennes kycklingfiléer...mums!MMMMMMamma

2009-09-21 @ 17:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0