VAR DET INTE PRECIS DET JAG SA??!?!!??!!

Idag när jag vaknade var jag sjukare än dagen innan. Min förkylning tycks bara bli värre så idag under min lediga stund sov jag hela tiden! Inte riktigt likt mig, jag vet. Men efter det skulle det storhandlas. Jag vet inte om jag berättat hur frustrerande det är att storhandla massa varor som man inte känner igen eller har hört om förut i ett nytt och stort köpcenter? Just som jag gett upp hoppet om att hitta en viss sorts korv och tog upp mobilen för att ringa Joy såg jag att jag precis fått ett meddelande från just henne om att hon tyvärr skulle vara onåbar mellan två tider… självklart innefattade just den tiden som det var då, dessa onåbara tider.. (Vilken märklig mening det blev) Men hon sa att jag fick försöka lösa det så bra det gick. Jag höjde ögonbrynen precis som jag brukar göra när jag hamnar i trubbel och sa högt ”OOOKEEJ!” Här gjorde jag ett antal brutala fel. För det första. Jag var osminkad. För det andra. Jag var rudolf med röda mulen på grund av förkyldningen. För det tredje, jag gjorde en ful grimage och det tredje jag sa ”oookeej” högt vilket kan dra uppmärksamhet. Ni kan kanske gissa vad som hände? Jo, ögonblicket efter ser jag någon gå förbi, och när jag tittar efter så är det självklart Freddie. Jag dör… Men först går jag där ifrån och låssas som om inget har hänt. Låssas vara SÅ upptagen med min lista.

 

Lite senare vid en annan korvdisk, ungefär i slutet av min inhandling (observera att jag inte hittade korvarna i början utan väntade med dem till slutet) fick jag äntligen syn på dem. Hela mitt ansikte lyste upp i en ful grimage… OCH Freddie dök upp igen för att fylla på varor i hyllan bredvid!

 

Nu är jag TRÖTT på det här! Oj! Men jag har inte nämnt det värsta! Igår hade jag min 2a Tai Kwon Do lektion. Minns ni hur jag till och med kommenterade i mitt förra inlägg hur ”o-cool” man är i gråa mjukisbyxor och ”sista-natten-med-gänget”-t-shirt? Ja, såklart att han var där med!

 

Jag fattar inte det här! Inte så att jag är intresserad seriöst eller så. Det är bara så pinsamt att killen som jag alltid gör bort mig inför hela tiden dyker upp och ger mig en ny chans att rodna!… och det hjälper ju inte direkt att han ser ut som en Hollywoodstjärna heller.

 sfsfs


Kommentarer
Postat av: Johanna

När jag var på stan idag och köpte busskort så sa jag snällt "Hej! Jag skulle vilja ha ett busskort"Hon svarade snällt "Ja, det ska vi kunna ordna!" sen tittade hon på mig en stund och sa sen

"Över 26 där ser jag..." och häver fram ett VUXEN-kort.

Då småskriker jag "Jag är NITTOOOONN..!" med tårar i ögonen.

Sen så blinkar hon två gånger som om det vore ett skämt, och säger det "Oj, det var lite skamligt av mig! Förlåt mig, jag tittade bara lite hastigt".........

Dumma Service-personal :)

2009-10-03 @ 00:36:12
Postat av: Johanna

För Övrigt så fick jag ett BARN-kort sen.. inte ens ungdom utan Barn. Skam, skam.

2009-10-03 @ 00:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0