Spännande dag idag.

Idag ska jag göra något som mina fötter länge har bett mig om. Pedikyr. När jag frågade Joy, min värdmamma om hon visste något bra ställe där man kunde köpa en sådan, sken hon upp i hela ansiktet och nickade lyckligt. Hon berättade att hon är stammis på ett ställe, och det är dit jag ska åka idag och skämma bort mig själv.

 

Efter detta ska jag och Amber ha våran första fotografering tillsammans. Jag ska komma över till henne och hon ska hjälpa mig med kläder och smink. GISSA om jag är taggad?! Jag ska vara modell! Så ljuvligt roligt! Jag fick ju testa på det en gång då jag och mina vänner åkte till Göteborg. Det finns nämligen en firma dit man kan komma och bli uppstajlad, sminkad och få håret fixat och sedan bli fotograferad av en riktig fotograf. Bilderna kostar men allt annat är helt gratis. Så vill man bara gå dit och njuta av att se sig själv se ut som en modell på alla bilder som de sedan visar upp på en, så kan man göra det.

 

Hur som helst så njöt jag verkligen av att vara framför kameran den gången. Vad fotografen än gav för märkliga poser så var jag bara tvungen att testa dem. Så att stå modell… fy va kul! Antar att det roligaste är, att om man tar så många bilder som man tar när man står modell, så är det ju alltid åtminstone ett av dessa 100 bilder man tar som blir bra. Och vem vill inte ha bra bilder på sig själv?


(SAKNAR ER! Ursäkta att jag lägger ut er på bloggen utan att fråga om lov! Tog i alla fall inte den värsta jag kunde hitta på er vilket jag vet att en annan tänkte göra i ett bildspel i en redovisning en gång... hm... känner du dig träffad gumman lilla? Haha! Du vet att jag älskar dig ändå!)
 

I morse valde jag att gå upp hyfsat tidigt så att jag skulle hinna till nagelsalongen i god tid så att jag och Amber får bra med tid till fotograferingen. Och gissa vad Joy har gjort iordning för frukost? Hemlagade våfflor! Inte svenska. Amerikanska som vi åt med syrup till. Det var en upplevelse kan man säga!

 

Men nu ska jag borsta tänderna och sticka iväg. Ha en underbar kväll allesammans!

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det värmer i hjärtat när jag ser bilden, gamla goa tider alltså! Tittar fortfarande på den emellanåt :DOch vadå någon redovisning? Hahah! Jag ville ju förmedla ett budskap! För övrigt var bilden på oss jättefin :)

2009-11-01 @ 20:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0