(Går-)dagens klant!

Idag njöt jag riktigt av att äta frukost tillsammans med LittleB. Det kändes som han pratade mer än vanligt och vi diskuterade vårat nya gemensamma intresse. Tai Kwon Do. Han är så söt! Igår så bad jag honom speciellt innan jag satte på vattnet i badkaret att han INTE fick skvätta ner mig eftersom jag hade bytt om till de kläderna jag skulle ha på min Tai Kwon Do (fy va jobbigt det är att skriva det varända gång! Kan vi inte bara skriva… TKD istället?) och kan ni tänka er. Han skvätte inte ner mig som han brukar! Min lilla 5åring respekterade att jag inte hade lust att ”bada” med honom just denna dag, och detta smälte mitt hjärta (igen!).

 

TKD’n för övrigt var sjukt kul! Jag hade som sagt en privat lektion med min ”Master”. Så coolt! Kände mig RÄTT COOL när jag övade sparkar, slag och blockeringar. När jag såg mig i spegeln kände jag mig inte lika cool förståss, men för mitt självförtroendes skull skyller jag på att tränaren hade en karatedräckt, det hade inte jag! Och hur cool kan man se ut i gråa mjukisbyxor och svart ”sista natten med gänget” T-shirt? Exakt!

 

(Går-)Dagens klant går till MIG. Igår under min fria förmiddag åkte jag till en pysselaffär, tittade runt, njöt av insperationskicken, och köpte scrapbook papper (när skjutton ska jag använda dem?). På vägen hem insåg jag att jag inte skulle ha så mycket tid att äta lunch innan mitt pass började. Men smart som jag är hade jag förutspått detta och tagit med mig lunch! Två mackor och en jättesmidig yoghurt på tub. Som man pressar ut. Nästan som Calippo. Ni vet glassen? Hur som helst så tänkte jag äta det här under tiden att jag åt. Och det gick ju jättebra… tills jag lyckades klämma ut halva tuben rakt ner i knät! PLUFS! SKIT! Nu hade jag ljusrosa klägg på min vita T-shirt, på mina mörkblåa jeans och på BÄLTET I BILEN. Plus att jag befann mig på en högtrafikerad väg. Oj.

 

Så vad gör man? Jo, man väntar till det blir rött ljus (de har rödljus precis överallt här! Och är det inte rödljus så är det stopskyltar. Och direkt när jag stannat bilen KASTADE jag mig över väskan och tack och lov hade jag kommit ihåg att ta med våtservetterna. Desperat försökte jag ta bort det värsta med bara ett drag. Men självfallet hade den tjocka rosa-vita yoghurten sjunkit in i både jeansen och tröjan. Grönt ljus. Koncentrerade mig på körningen till nästa stopljus. Och så höll jag på. Och allt detta pinsamt nog med Freddie i huvudet. Det var nämligen till den affären jag skulle för att handla. Illa! Inte nog med att jag redan gjort bort mig inför honom 2 gånger. Att komma dit en tredje gång med en mystisk vit substans på mina byxor… NEJ TACK! När jag stannat bilen på parkeringsplatsen kämpade jag som en dåre och TILLSLUT så var den ”vita” (väldigt ljusrosa) färgen borta. Men det var fortfarande en blöt fläck från våtservetterna som jag täckte med hjälp av väskan. Tack och lov att jag inte träffade på honom igen i affären. Antar att jag bara kommer att träffa honom när jag är som minst beredd.

 

Jag är förkyld. Riktigt förkyld. Så förkyld att jag funderade på att ta ett foto på mig med en näsduk i vardera näsborren men jag ångrade mig. Det finns gränser för knasigheter, och jag anser att det räckte med att jag utsedde mig själv till gårdagens klant. Jätte jobbigt! Jag dricker te som aldrig förr (min Engelska baldate har sagt att Te är det perfekta botemedlet för allting), hostar som en toka och idag är det fullkomligt STOP i mina näs-ledningar. Det där ville ni inte höra eller hur?

 

Vad som kommer att hända idag? Well. Nu under min lediga stund så vet jag inte riktigt. Jag står (halvligger bland alla kuddar på min säng) och väger mellan att gå till biblioteket och låna nya filmer eller åka till pysselbutiken igen. Vi får se vad jag hittar på. Först ska jag i alla fall sitta här en liten stund och gotta mig.

sfsfs

Kommentarer
Postat av: Hanna

Fin text i slutet:) bättre än innan.. och visst är det kul med spray margarin? haha... KRAM

2009-10-01 @ 21:01:19
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: Johanna

"Och hur cool kan man se ut i gråa mjukisbyxor och svart ”sista natten med gänget” T-shirt? Exakt!"Hahah.. "What the shirt says? Of course it's swedish for World Champion."Ingen behöver veeeeta gumman, ingen alls... ;) hahah.. Påminner lite om yoghurt incidenten i ettan, där du skakade en öppen yoghurt och fick på både dig och soffan, dina misstag kanske är reuseable? :)PUSS OCH KRAAAM! <3

2009-10-01 @ 22:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0