Thanksgiving

Jag tyckte om denna högtid! God mat, gott sällskap. Och jag hade 2 fester. 2 middagar. 2 omgångar med efterrätt. Jag skojjar inte när jag säger att jag skippade 2 av dagens 3 huvudmåltider. Jag var inte hungrig vid frukosttid. Och dinnern glömde jag helt enkelt bort. Jag var verkligen inte hungrig! Inte ens när det var lunch. Jag åt bara för att jag visste att jag BORDE äta.Idag har jag och min vän Lucy kommit fram till att om man ser en försäljare så är själva kampen ENBART just när man överväger att prata med denne försäljaren eller inte. Väljer man att prata med försäljaren så är det kört sen. Du KOMMER att köpa vad det än är för skrot han/hon säljer. Väljer du att inte prata med dem går du därifrån lycklig och stark. Idag delade jag och Lucy på en platttång. Den kostade 700kr, räknade vi ut. Tack vare att vi är svenskar så kunde vi prata med varandra på ett annat språk och på så vis oroa försäljaren. Hon sänkte och sänkte priset och erbjudandet... det var en underbar känsla att vara två mot en försäljare. Vanligtvis är man ju så övermannad. Till platttången fick vi var sitt balsam (värdet som dessutom står på flaskan är 25dollar!!) samt 5 hairstylingar som vi kan ta ut när vi vill. När och OM vi köper en till (så att vi har en var sin, för frågan var om vi verkligen ville lägga ut så mycket pengar mitt i julrushen) så får vi var sin dyr shampoflaska OCH 5 hairstylingar till. :D Alltså 5 var. Grejjen är att erbjudandet EGENTLIGEN ska vara för en person som väljer att köpa en platttång för halva priset (90 dollar någonting) eller två för priset av en skulle få 5 hårstylingar ENBART! Allt shampo och balsam lade hon på för att vi skulle bli nöjda! Länge leve svenskan!

Så nu har jag en väldigt bra platttång i mitt rum. Coolt va? Vi ska komma tillbaka och köpa den andra för samma "black friday" erbjudande, när vi känner för det och har pengarna (allt skrevs ner på vårat o så komplicerade kvitto. Handmade. Swedish design! ).

För er som inte redan vet. Black Friday är dagen efter Thanksgiving då de har sjuk rea överallt! Affärer öppnar tidigt, och det finns folk som köar hela natten för att hinna till de bästa erbjudanderna i tid. Förra året DOG en människa av att han blev nedtrampad när folkmassan strömmade in i butiken. Med största respekt och medlidande för personen och hans familj... men är det inte lite tragikomiskt?

Gårdagen var underbar som sagt. Jättemysigt släktfirande hos min värdfamilj, och sedan ett hos Cindy.


Idag jobbade jag och stack sedan iväg för att julhandla. Almost done! Känner mig stolt! Därefter (ungefär vid 10 tiden på kvällen!) bestämde jag och Lucy oss för att gå på bio med Cindy. Minns ni att jag berättade om att jag gick på New Moon med G-Girl? Vi såg samma film IGEN! Wey! Lucy hade inte sett den och Cindy hade inget emot att se den igen. INTE JAG HELLER! Haha!PS. Såhär ser ens tunga ut när man har druckit för mycket Slurpee med cherry-smak:


Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Känns som att Lucy gjorde en dålig affär som köpte en plattång tillsammans med dig om den ska förvaras hos dig. Och så undrar man ju; Om tungan ser ut så där, hur ser det då ut i magen? Allmänt julpyntat troligen!

2009-11-28 @ 14:24:26
Postat av: Jeb

Oh, don't worry. Vi ska skifta vem som har den hemma hos sig. :) Haha! God jul!

2009-11-28 @ 16:55:55
URL: http://jebyork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0