It was the day before Christmas... (My own romantic comedy)

Wow… I mean WOW! It was the night before Christmas… jag hade précis avslutat det sista skypesamtalet för dagen med en av mina kära väninnor då jag insåg (genom ett sms från G-Girl som sa att jag BORDE äta eftersom jag ju inte hade ätit varken frukost, lunch eller dinner, bara massa svenskt godis inne på mitt rum) att jag verkligen borde äta. Jag hade dessutom en oerhörd stark lust att gå till ”Chilis” just denna dag. Kände mig kanske lite ensam; vilket jag ju delvis valt själv eftersom jag satt ensam på mitt rum hela dagen. Och då jag freashade upp mig bäst jag kunde för att kunna lämna rummet, funderade jag över vad de som jobbade på Chilis skulle tänka! Där sitter Miss-misslyckad ensam på en restaurang på Julafton!

 

Nu kanske det här låter som ett väldigt sorligt drama. Right? Men ni borde veta vid det här laget att mitt liv inte är ett drama! Jag gillar inte drama-filmer! Mitt liv är en romantisk komedi! I alla fall komedi… Addera musikal på det!

 

Bara när jag kom ut ur rummet hörde jag en främmande mansröst. Och när jag kom ner i hallen stod där en SNYGG KILLE! AH! Vad gör man?! Jo! Man hälsar! Vi tog i hand och Mrs Joy presenterade honom som LittleB’s kusin. Killen är äldre än mig. Och nu när jag tänker på saken tror jag att Mrs Joy nämnde honom nu i veckan då hon slog in presenter. Hon skojjade och sa att det kanske kunde bli något mellan oss. Eh… blandade reaktioner! Han är ursnygg, och trevlig, och jag kommer garanterat ha en väldigt trevlig dag imorgon på julkalaset… MEN MÅSTE HAN SOVA I VÅRT HUS?! Och i gästrummet!? Det är ju mitt emot mitt?! Jag har en liten KRISSITUATION HÄR! Jag bara VÄNTAR på att jag ska gå ut i badrock vid minst lägliga tillfälle!… Samtidigt, som jag sa förut… han är snygg.

 

Jag spelade cool och stannade inte kvar och dregglade utan gick faktiskt obekymmrat vidare till min bauta bil och körde iväg till min favoritrestaurang (MATrestaurang. Friendly’s ta inte åt dig! Du är fortfarande min favorit-glass-restaurang!). På restaurangen behövde jag inte mer än sätta mig innan jag inser att servitören är snygg. (Hur många gånger har jag nu sagt ordet snygg? Jag har tappat räkningen!) Vad jag mer inser är att han är min servitör och att han spanar in mig! I didn’t mind! När jag beställt maten så började vi prata. Han frågade vad jag gjorde på Chilis, ensam på julafton och jag svarade och ställde motfrågan: Vad gjorde HAN, arbetandes på Chilis på julafton? Det blev så att han satte sig ner och vi satt och snackade en bra stund. Vi blev avbrutna av att hans KOLLEGA kom med min mat! Haha! Ni skulle sett vilken blick kollegan gav ”Chad”! (…som vi kan kalla honom. Denna gången vet jag faktiskt hans namn, men tänker vara lika anonym som vanligt.) Jag bara log. Chad var tuvärr tvungen att serva andra bord också, men efter ett tag så kom han tillbaka igen för att prata mer. Detta upprepades några gånger… Han hoppas på att jag kommer tillbaka igen. Gah! Varför frågade han inte om mitt nummer?! Och varför var jag inte fräck nog att skriva det på kvittot?! Blä!

 

Jaja, jag antar att det på sätt och vis var bra. För det första för att jag faktiskt bara lite tidigare idag lovade min morfar och hela släkten att inte hitta någon här. Sen för att det inte skadar att träffa honom några gånger till innan jag ger honom mitt nummer. Tihi!

 

Har kommit på att mitt liv är som en romantisk komedi. Det var precis som i en amerikansk film. Där sitter hon. En ensam tjej på julafton. Killen kommer och pratar. Haha! Enda skillnaden är att eftersom det är MITT LIV vi pratar om, så vet man inte hur det ska sluta. Jag menar i filmer så kan man lista ut slutet redan från början genom att se bara den scenen. I mitt liv… Hahaha! Så händer det mer knasigheter än i Birget Jones dagbok, så det blir verkligen intressant vart livet för mig. Bara imorgon kommer bli en väldigt intressant dag! Fira jul med en helt annan familj. En AMERIKANSK jul… med en snygging i samma hus! Undra hur länge han kommer stanna? Betyder detta att jag borde…oh skit! Jag tror jag har mina grejjer över hela badrummet!!! Mina väldigt FEMININA GREJJER!! Måste kila och kolla!

 

Från mig alla, till er alla! En riktigt God Jul!

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer
Postat av: Erik Thorsell

Så detta är tjejen som inte vill bli stött på? ;) Som rodnar och blir högröd när hon ställs inför det som dagens ungdom refererar till som "drömprinsen" :P

Julia, Julia... ;PGod Jul!

2009-12-25 @ 08:56:59
URL: http://erikthorsell.blogg.se/
Postat av: Lilla mamma

Härligt att du har en fin fin jul på gång! En sak bara: Om du ska hänvisa till min favoritkaraktär så får du stava hennes namn rätt. Bridget! En bamsestor julkram från mammaPS: Snabbstädning av rummet på G kanske?

2009-12-25 @ 10:56:38
Postat av: Vita huset

Man blir ju såååå nyfiken. Hur gick med LittleB:s kusin på julkalaset. Är han kvar i huset än? Du måste berätta vidare.

2009-12-26 @ 17:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0