En försenad svensk lucia i USA

Det är försent för mig att skriva nu EGENLTIGEN för jag borde verkligen sova nu. Har haft fullt upp hela helgen och en av sakerna som jag har gjort är att bringa ljus till New York. Lucian kom lite försent till USA. Inte i tid till den 14 men 19 fick gå ändå. Jag Lucy och.. vad var det jag valde att kalla henne? Mary var det ja! (Mary du vet om det är du ifall det var dig vi sov över hos och du som tog andrastämman när vi sjöng! Ps. Vilket du gjorde galant!) Så, Mary, Lucy och jag träffades för att sjunga på Lucy's värdfamiljs julfest. Hennes familj hade förstått att vi skulle sjunga, och deras väldigt talangfulla barn hade haft lite konsert innan oss, och spelat både fiol och piano (skulle ALDRIG kunna spela så bra som dem!!!) och så var det dags för oss. Snabbt drog vi på oss luciadräckterna vi lånat av svenska kyrkan inne i NYC... (TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR LÅNET!!!) ...tryckte ner alla de levande ljusen jag köpt på CVS... (naturligtvis så fanns det ju bara hade 4 ljus kvar när jag behövde 5. Tack och lov hade Lucy exakt lika dana ljus hemma hos sig så det var ingen katastrof) ...virade fast lite ris runt min krona av plast som egentligen är gjord för elljus... (eller Mary gjorde det. Medans jag om vartannat skuttade runt som en hottentott i rummet av iver och om vartannat oroade mig för att mitt luciaband inte var struket och såg ut som om jag med vilje lockat det med locktång)... tände ljusen i min krona... (såg noga till att INTE göra det under en brandvarnare!)... och gick ner. Resten finns på film på youtube och jag kommer placera länken
HÄR:
http://www.youtube.com/watch?v=oyhoRK04XjQ

Därefter åkte jag och flickorna för att hyra film. Det slutade med att vi hyrde första och andra Harry Potterfilmen. Lucy somnade redan under första. SAMTLIGA somnade under den andra filmen. Vilket är synd och skam egentligen. Harry Potter filmerna är ju bra! Det är bara det att när det är sent, så... blir man trött.. och... då SOMNAR MAN! Vi sov över hos Mary den natten. Jag skulle inte vågat köra hem, för de hade utlovat snöstorm under natten.

Snöade gjorde det visserligen, men inte på långa vägar så mycket som de hade beräknat och det var minsann ingen snöstorm! Jaja. Nästa gång kanske?

Ha det bättre! Because you're worth it!

Ps. Min svarta handväska har gått sönder! BuhuuU! Vad ska jag ta mig till??? Jag som inte gillar att shoppa?! Hur ska jag klara mig ur denna livskris?! (Älskar att överdramatisera i-landsproblem.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0