Salsakurser och SNYGGA TRUMMISAR!!!

Salsa lektioner för 90 dollar i månaden? Då får man gå på så många nybörjarletkioner som man vill, vilket kan bli upp till 7st per vecka om man är flitig. Men jag ska se lite hur mitt shema kommer att bli. Kolla med Amy. Om jag bara kan gå en gång i veckan så vet jag inte riktigt... Eller vad tror ni? 630kr i månaden? Vad brukar salsa lektioner kosta? Ska jag kolla vidare? Detta är på broadway, så de kanske har lite storhetsvansinne, vet inte.


Oh! Idag följde jag pojken till sin trumlektion. Vi hittade byggnaden, ringde på dörrklockan och just som jag står där och förväntar mig en sliskig gubbe komma ut dyker en SNYGG KILLE UPP I DÖRRÖPPNINGEN! Det var ett sånt där riktigt "wohooo" ögonblick. Me like. Trevlig var han också. Han är en av de första som gissade på att jag var från Sverige. (Om det nu är bra? Jag vill ju inte låta utländsk ju!)

En sak är säker. Jag kommer att se fram emot att hämta och lämna pojken på trumlektionen. Kommer vara min favorit dag i veckan. *Skrattar*

Okej, så galen är jag inte. Men han såg "High-School-film-snygg" ut. Det gjorde han!


Idag ska jag ut med MissC och äta middag. Det ser jag fram emot.

Har kommit på en sak om mig själv. Jag börjar bli väldigt ordningsam! Jag har vänner som får sin lön, köper kläder för hela beloppet på mindre än en helg, och sen lever sparsamt hela veckan... Men jag! Jag har gjort en preliminär terminsbudget! VAD är jag? Varför är jag inte som alla andra tonåringar? Och igår gjorde jag pankakor till ungarna och kom på mig själv med att vara otroligt lik min kära mamma. Inget negativt om mamma. Men det var läskigt att fröken "göra-tvärt-emot-mot-vad-mamma-säger" nu har blivit en yngre kopia av samma mamma. Och jag måste bara säga en sak. Mamma, jag beundrar dig! Mamma. Pappa. Jag beundrar er två så otroligt mycket, och ni är mina största föräldraföredömen ska ni veta! De bästa föräldrarna ett barn kan ha!


KRAMAR på er alla där hemma!Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Snyft! Du är såå gullig mot lilla mamsen! Men jag tycker det var dyra salsaledtioner. Kolla om det finns något runt där du bor, eller lär dig spela trummor...nej absolut inte förresten.

2009-08-29 @ 07:27:22
Postat av: Maria J

Lilla Ulle/Julia. Det gick snabbt att hitta formerna borta från mor och far.

Trumövning!! Ha, ha, ha. Ögonfröjd!

2009-08-29 @ 17:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0