NY HÄLSOSAM BUDGET!

IDAG ÄR DEN STORA DAGEN!


Och jag som beslutat att börja med en ny hälsosam livsstil! Och min budget är omräknad för att passa denna hälsosamma livstil. Detta innebär att jag kommer köpa mina efterlängtade inlines IDAG!

 

Min dag ser för övrigt ut såhär.

 

  •       Jag tar på mig kläder (sitter i morgonrocken, nydushad och pallar inte att rota fram dagens kläder ur högen med rena kläder som jag inte hunnit vika än, för att jag har varit upptagen med ungarnas tvätt)
  •       Jag gör lagar hemmagjord havregrynsgröt till frukost, för jag vet att detta är en väldigt mycket bättre start på morgonen än flingor som jag inte orkar läsa innehållsförteckningen till.
  •       Jag hittar på något kul med pojken (medan mamman spenderar tid med flickan). Om det inte regnar så blir det troligtvis amerikansk fotboll (som pojken lärde mig för någon dag sedan!)
  •       Jag viker resten av ungarnas tvätt (och min!)
  •       BLIR FRI för dagen och ringer MissJ, som är en Koreansk Au Pair som jag mailat med, pratat i telefon med och vill träffa över en starbucks smoothy eller tea.
  •       Köper mina efterlängtade inlines, skydd och hjälm (För mamma, självklart är dessa inräknade i min smarta budget)
  •       Träffar MissJ
  •     … och sen får vi se om jag hinner hitta på mycket mer.

 

För igår när jag var ute med MissC på.. ja ni borde känna mig vid det här laget! Precis! Broadway! Vi var ute till klockan 11 och någonting innan vi bestämde oss för att åka hem. Och fatta att detta var tiden då de stängde leksaksaffären inne i Broadway! Galet eller hur? Min poäng är att man aldrig får nog med saker att göra ibland. Igår underhöll vi oss med att fotografera varandra mitt bland alla turister. Men vi tog mer kort på oss själva än omgivningen. :P

 

Ha det bättre! Because you’re all worth it!

 


Kommentarer
Postat av: Maria J

Köp kamera snart så vi får se allt du gör även om jag som varit på Broadway kan se det framför mig. Vi blev dock inte lika betagna i det som du. Vi hade mer Central Park överst på listan.

2009-08-29 @ 17:15:34
Postat av: Linda

Så nyttigt Julia! Men inlines är skoj! :)

Lycka till!

2009-08-29 @ 17:28:32
URL: http://imlinda.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! du verkar ha det bra, Skönt!!:) har du lyckats att hitta några kläder?:):P ha det bra!! Kramar

2009-08-29 @ 17:46:35
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0