Nu har jag fattat ett beslut! (Men behöver hjälp med ett annat)

Jag har pengar på mitt konto som jag fått i present. Borde jag köpa en kamera för dem? Det är nämligen så att jag har fattat ett beslut. Vadå äntligen?! Sluta retas bara för att jag är skitdålig på att fatta livsavgörande beslut!

Det jag har bestämt mig för att göra är att trots allt ta engelskakursen. Det är inte troligt att jag kommer studera engelska i framtiden och jag vill passa på att fylla i alla de småhål som finns i min engelska innan mitt språk helt "stelnar" och vägrar ändra sig. Grammatik och annat tråkigt alltså. Men på sätt och vis vet jag att jag ändå kommer få ut något av det. Har nämligen fått höra att jag fortfarande har svensk dialekt i min engelska accent! ILLA! Jag som verkligen har ansträngt mig hela sommaren för att prata så brittiskt som möjligt! Och jag struntar i om de tycker det är "gulligt" med svensk dialekt. Mitt mål är att prata så att de inte har någon aning om vart jag kommer ifrån.


Så jag ska gå engelska kursen på Columbia University, som jag innan absolut totalvägrade, och istället hitta på knasiga och roliga saker på fritiden. Så. Det jag väljer mellan för denna terminen (för jag vill inte göra allt på samma gång och bli utbränd) är Salsa eller tårtdekoration. Såg en salsakurs nere på Broadway idag (ja, jag älskar den delen av stan! Om ni hade upplevt den skulle ni göra de samma!) som jag funderar på att kolla upp. Men jag tror i vilket fall jag ska höra med MrsA först om råd. Kanske vet hon om en salsaskola som är närmre, bättre och billigare? Men som sagt. Ska jag ha salsa nu eller sen? Om jag börjar salsa nu kommer jag kanske fortsätta med det, och bli riktigt bra för hoppningsvis. Salsa eller? Men tårtdekoration är lagom flummigt kul det med! Men jag funderar på att ta det på vårterminen istället. För då kanske jag har lyckats hitta någon college-dans-kurs, för hoppningsvis. Vi får se.


Tillbaka till där vi började. Frågan är alltså om jag först ska spara till att köpa inlines (vilket jag kommer göra i vilket fall) och sen spara till kamera. Men då tar det dels jättelång tid innan jag kan börja fotografera vad jag håller på med, och dels så tar det ännu längre tid innan jag har råd att börja någon rolig kurs. Då är det bättre att jag köper inlinesen (snart bara en vecka kvar!) och sedan sparar ihop till salsakursavgiften, och köper kameran för pengar som jag fått i sverige i present, så att jag kan ta kort härifrån och skicka till dem... Låter som en bra plan eller? Kommentera och säg vad ni tycker.


Kommentarer
Postat av: lina

tycker att det låter jättebra det där med kameran ;P

2009-08-28 @ 15:52:39
Postat av: Johanna

Dagens urbaniserade ungdomar har 4 viktiga saker i sitt liv:

1. Mobil

2. Data

3. Mp3 (kan ingå i mobilen)

4. KAMERA.Så jag tycker du ska gå på kameran! Salsa-kurser finns i sverige också om du inte skulle hinna. Men om du köper kameran i sverige hinner du inte fota Broadway och alla dina viktiga minnen i USA :)2009-08-28 @ 22:05:15
Postat av: Lilla mamma

Bara köp kameran!

2009-08-29 @ 07:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0