The botten var nådd... nu är den mänskliga kanonen avfyrad och siktar mot STJÄRNORNA!

Jag kan inte beskriva med ord hur taggad jag är just nu!
Under ett litet tag nu har jag varit lite små nere, och för att trösta mig själv, och få lite annat att tänka på bestämde jag mig för att köpa ett trevligt litet handarbete. Det hela slutade med att jag drog med mig Miss Darling till Michaels (en gigantisk pysselbutik) och köpte två örngott som jag ska brodera in lite blommor och ett stort "J" som i "Jeb" på. Sen köpte jag nålar, trådar och andra tillbehör samt en söt låda med tjejiga motiv att ha det i. Jag känner mig som en liten hemmafru!

Detta är inte allt. Vet inte om ni alla vet hur jag blir när jag får respons på en av mina ideer som jag brinner för. Men jag lovar att allt knark i världen inte skulle kunna få mig att må såhär bra! (Nej, jag kommer inte testa! Jag riskerar att dö av en överdos av glädje som det är för tillfället. Knark på det... jag skulle kolavippa på direkten fattar ni väl!?)

Miss Darling och jag pratade i bilen på väg dit hur som helst om våran diskution om en Au Pair-youtube-grupp. Vi planerar att göra videos och sätta ut på youtube. Skämtfilmer. Kortfilmer. Och vi har en del ideer som vi pratat ihop då vi satt på starbucks för ett tag sen. Nu var det så att jag redan då försiktigt berättade att jag ville göra en musikvideo till min "köttbulle" sång. Tror ni någon tog det seriöst? NO!

Men jag klandrar dem inte! Jag menar, hur kunde de veta att det faktiskt är en seriös LÅT. :P Haha! För att få henne med på noterna sjöng jag den för henne i bilen och PLÖTSLIGT hade jag även en rekvisita-ansvarig! Hon vill vara en av de drivande personerna i min musikvideo, och det tackar jag VERKLIGEN INTE nej till! Nu har jag alltså en tjej som kan hjälpa mig med inspelningen av själva sången och är taggad för videon, och en annan tjej som är sjukt taggad för videon och vill börja planera redan IMORGON! Hon köpte första rekvisitan redan IDAG! Och detta är de enda 2 (förutom du Angel) som har hört den! Jag känner mig så stolt att det känns som om jag svävar på moln!

Det finns inget som får dig att bli lyckligare än att drömma vilda drömmar och sedan uppfylla dem!

Massa kramar!
Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Vita huset

Så trevligt det låter, med örngotten, menar jag, men vem är Miss Darling?

2010-01-31 @ 11:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0