Säng

Jag bäddade sängen idag. Efter att jag slutat SENT gick jag upp och bäddade sängen, städade garderoben och städade halva rummet! Jag undrar vad som är FEL med mig!

Mina funderingar är runt en eventuell 20års kris. På julafton skypade jag med släkten och vi pratade om att jag skulle fylla 20. "Blir jag vuxen då?" Frågade jag och hela släkten skrattade instämmande. "Ja, då blir du vuxen på riktigt." Grejjen är den att jag blir 20 SNART! Mindre än en månad kvar och jag börjar känna lite förändringar i mitt liv.

LittleB och jag... Jag lever farligt! Egentligen, det här med att vara Au Pair måste vara psykologiskt förvirrande. Att komma till en familj som tonåring som precis slutat gymnasiet och lämnar mamma och pappa för första gången på heltid. Att vara först "barnpassare" som sedan övergår till "syster" och tillsist mer och mer till att vara "mamma". Jag känner mig som en mamma för honom! När vi stod i kön till Mc Donalds idag, var jag bara TVUNGEN att lyfta upp honom i min famn, krama om honom och luta mitt huvud mot hans. Den känslan... Jag bara vet att det kommer vara till min nackdel en vacker dag då det är dags att åka härifrån.

I morse spelade jag in honom då han sjöng en improviserad sång om mig och min näsa efter att jag sjungit "rudolf med röda mulen" och lagt in mitt egna namn istället för Rudold, och "näsa" istället för mule. Efter att han åkt till skolan, jag spelat in ett antal fler låtar på samma videokamera (den jag vann ni vet?) med andrastämmor som PLÖTSLIGT slog ner som blixten när jag stod och diskade, så lade jag in alla inspelningar på datorn. Av en slump klickade jag upp klippet när han sjöng och kände hur mycket jag ville krama om honom!

Vet inte vad mer jag kan skriva om... Känns så skrytit att säga att jag har ett så otroligt bra liv just nu. Men det har jag! Förutom förkyldningen så är jag på topp! Känner mig duktig också. Imorgon ska jag på gymmet, och vet ni? DE HAR POOL OCKSÅ! Jag är SÅÅ glad över detta!

Näe, nu känns det som jag skulle kunna skriva vilken ointressant sak som helst bara för att skriva någonting. Ni förstår, när man är riktigt trött, och vet att man inte kommer kunna sova bekvämt på grund av förkyldning, och vet att man måste upp och borsta tänderna och gå på toa innan man kan gå och lägga sig, blir det plötsligt SÅÅ mycket jobbigare att gå och lägga sig. Det är troligtvis därför uttrycket "Jag är för trött för att gå och lägga mig" används så flitigt. I alla fall för min del.

Inspelandet går bra... Men eftersom jag inte har en röstkvallite som håller för en inspelning för tillfället (jag blir ALLTID hes innan en inspelning! VARFÖR?!) så passade jag på att med min B-röst... haha! Vad roligt det där blev! Så med min hesa röst funderade jag ihop VAD jag ska sjunga när min röst väl är på topp igen.

Jaja, nu är det sängen som gäller!

Ha det bättre! Because you know you're all worth it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0