"Make my head explode"

Ett väldigt intressant uttryck som jag idag lärde mig används när något irriterar en. Som min förkyldning. It will make my head explode... Tyvärr kan jag inte använda detta uttrycket till detta ändamål, för det känns i ärlighetens namn som om den faktiskt KOMMER att göra det!

JAG VILL INTE HA ETT EXPLODERAT HUVUD!

Mina läppar brinner, och jag är nu emun mot vaselin också. Bajs! Snälla någon! Du som hör mina klagorop. Skulle du kunna skicka försvarets hudsalva till den stackars flickan som är allmänt TRÖTT på att ha ett emun system som inte är van vid amerikanska baciller, men minnsan mot sånt som vanligtvis hjälper mot förkyldningar, så som nässpray, vasselin, labelo, nieva, cerat... you know.

Kortfattat måste jag ändå sammanfatta veckan som en riktigt bra vecka. Jag och Mrs Joy är buddys och jag trivs verkligen i hennes sällskap. Vi har börjat läsa varandras tankar, vilket är väldigt praktiskt då vi sammarbetar på mornarna. Jag kan se på henne när hon behöver en kopp te, och hon kan se på mig när jag behöver prata om något. Soft! Förutom min förkyldning är ALLT BRA! Vilket troligtvis är anledningen till att den är så störande. Jag har helt enkelt inget annat att klaga på!

Haleluja för det!

Ha det bättre! Because you know you're all worth it!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej Jeb!

Håller just nu på med mina au pair förberedelser. Har börjat lite med en kladd som sedan ska utveckals till ett personligt brev. Men känner att jag fastnar lute. Skulle vara snällt om du ville dela med dig av något tips när det gäller det perosnliga brevet. Till exempelvis, hur ska man börja? Inledningen, det jag själv känner att jag har svårats med. Hehe Ha det underbart! / Nathalie

2010-01-09 @ 22:37:56
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: EMMA

sv: Jag tror dig.

Jag kommer säkert också att tycka om den, men just nu så tilltalar den inte mig - alls. Därför ska jag inte se den nu, men jag gör det kanske senare. Det är väl en klassisk "biofilm" men jag tänker inte se den för att alla andra gör det, dessutom finns inte 3D i hstd :)

2010-01-10 @ 12:11:58
URL: http://emmablid.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej Julia!

Jag tycker verkligen synd om dig som har ett dåligt emun system. Emun är ju annars en strutsart i Australien. Jag tror inte du kommer att stöta på den i USA. Fast du är ju kreativ så du kan ju bygga upp ett system för den i staterna. LOL

Usch vilken störig sjuksköterska jag är som måste hänga upp mig på ord.

Kram Maria

2010-01-10 @ 17:52:41
Postat av: Vita Huset

Hej på dig Julia!

Jag tycker det verkar som du varit förkyld väldigt länge nu. Du borde nog gå till en vårdcentral och kolla upp dig lite. Lova att du gör det Julia. Det är ju dumt att gå omkring och lida i onödan.

Kramar från Vita Huset

2010-01-10 @ 18:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0