I DON'T WANNU!

Nu är jag trött på att vara sjuk. Idag idrottade jag först till en tränings/dans film som jag köpt (ni vet, en såndär fjantig en med ett fodral som ser ut som en blanding mellan slagerfestivalen och barbie och drömslottet) och sen åkte jag till gymmet för att simma. Tror ni jag kan simma lugnt och fint som alla andra i basängen? NEJ! Jag måste sätta på mig flytväst och träna benen. Låna hantlat och på så vis passa på att träna armarna under tiden. En tant som var i samma "lane" som jag frågade om jag tränade krål på hög nivå. (Och jag vet inte ens om denna simsport som jag förövrigt inte ens hanterar, svavas på det viset som jag just skrev.)

Poängen är att jag tränade hårt. Och jag vet inte om det är särskillt bra att göra det med en infektion i huvudet! Men jag var bara tvungen och det kändes så skönt just då. Nu har jag däremot huvudvärk vilket oroar mig. Jag fryser och snörvlar och hade innan även hosta. Nu har det gått en vecka sen jag var hos doktorn. JAG VILL INTE DIT IGEN!
Men något säger mig att jag kanske borde besöka honom igen. Åh! Jag är så trött på att vara sjuk nu! Har varit det i mer än en månad nu ju, snart 2?

Så nu är jag på dåligt humör! Om jag går till doktorn vet jag inte vad som kommer hända, och ja, jag måste erkänna att jag har lite sjukhusskräck. Börjar tappa tron på att de finns något de kan göra. Antibiotika är väl ändå rätt starkt ändå? Vad mer kan de göra? Öppna upp min skalle och skära ut bihålorna?!... vart nu de sitter!? Oh right, de måste sitta i bakhuvudet, i pannan och under ögonen.. för det är där jag har ont.

Snyft och förlåt att jag är så negativ!

Ha det bättre because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Bella wax

Det kommer att bli bra gumman! Du har haft oturen att få ett vidrigt virus men du får blicka frammåt och vi får båda hoppas att du blir frisk bums!

P.S Kanske dock inte är så smart att träna hårt när du inte mår så bra, och absolut inte vattensport :P även fast jag tycker att det är duktigt av dej :P vänta tills du är frisk :DÄlskar dej gumman<33

2010-01-20 @ 00:26:16
Postat av: Lilla mamma

Gå till doktorn! Gå direkt till doktorn! Utan att passera simhallen. Du behöver en bredare antibiotika som hittar din infektion. Då kommer du att märka skillnad inom några dagar.Massvis av kramar från mamma som vill att flickan ska vara pigg när mamma kommer och hälsar på!

2010-01-20 @ 11:58:03
Postat av: Vita huset

Lilla vän!

Du måste gå till doktorn igen som lilla mamma säger. Och det bums! Bums! Det är inte alls bra att träna då man har en infektion i kroppen. Promenader går bra, men inget annat. Hoppas att allt blir bättre.

Because you're realy worth it!

2010-01-20 @ 12:44:12
Postat av: Jeb

Haha! Utan att passera simhallen! Den var bra mamma! Men ni har alla absolut rätt. Jag skulle inte tränat... även om jag faktiskt kände mig på sätt och vis bättre av det på ett annat sätt. Hela mitt ansikte kändes fräschare efteråt!... Fast jag funderar på om det kan ha något att göra med att antibiotikan kanske värkar mot finnarna istället för förkylningen? Lite småroligt... All choklad jag äter för att hålla magen i trim överväger dock, så finnar har jag ändå. Haha!

2010-01-20 @ 14:01:28
URL: http://jebyork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0