Vilken röra!

Jaja… jahapp…

 

Jag åker till Washington DC imorgon för att träffa en svens Au Pair som jag träffade på flyget till NY. Ser verkligen fram emot att träffa henne… och att komma här ifrån ett litet tag, nu under helgen.

 

Idag tog jag mod till mig och ringde min LCC. Berättade om mina problem, men bad om att få boka en tid. När jag kommer hem ska vi försöka träffas. Oj oj oj… Jag undrar verkligen vad som kommer att hända. Tycker inte om när inte allting går som det borde gå, men något är fel och jag tänker reda ut det här. Jag är inte den som biter ihop, håller tyst och lider när något är fel. Jag är JEB!

 

Idag började jag vid 8:30-8:45. Tvättdag idag.

Klockan 10 hade mamman förberett en play date med några av hennes vänner och deras barn. Vi gick och fiskade i Central Park. Frågan är bara, hur sköter jag tvätten när jag är och fiskar?

Vi gick hem. Åt lunch. Lekte, spelade spel, jag tittade till torktumlaren då och då, och fyllde på med ny tvätt då tvättmaskinen var klar och kläderna i torktumlaren torra. Eftersom jag redan då viste att jag ska iväg imorgon var jag väldigt glad över att jag hann klart innan mamman kom hem. Då var det dags att göra middagen. (Passet var inte över än, även om mamman var hemma) Denna hjälptes vi åt med och åt middag vid 6 tiden. Jag röjde upp efteråt. Då var klockan runt 7pm och jag hade fortfarande massa tvätt kvar att vika. Nu är jag äntligen klar. Efter att ha blandat klädvikning med dator är klockan nu lite över 9. Jag är trött. Inte ledsen ikväll. Bara trött. Har nog haft en rätt okej dag. Men jag vet mycket väl att det jag gjorde idag var ett kontrakt brott. Jag får bara arbeta MAX 10 timmar per dag. Jag har ett problem gott folk. Och det måste jag efter min resa ta itu med.

 

Mår bra som sagt… men nu när jag vet att jag har pengar… så blev jag plötsligt väldigt sugen på godis… Borde gå och köpa det nu kanske. Det plus batterier till MP3 plus lite reskost till imorgon. Resan är nämligen 4 timmar lång. :P

 

Men ni alla får ha det underbart bra!

 

Ps. Jag har kommit på att jag är förälskad. I ENGLAND! Funderar seriöst på att åka dit på en av mina semesterveckor, tillbaka till lägret om det är möjligt. Annars får jag väl göra en ”road trip” och sova över hos alla mina vänner som bor utspritt över hela England. Tihi! Vad tror ni? Är jag galnare än vanligt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0