Sammanfattning av det jag aldrig skrev

Jag har så mycket att skiva men vet inte vart jag ska starta.

 

För alla er som tycker om att höra om killar som jag träffar på, kan jag ju berätta att jag träffade snygging nummer 2 (han som liknar Freddie Prince Junior och jobbar i affären där jag handlar mat) igen. Tror inte att jag berättade om första gången.. Eh.  Då får vi helt enkelt börja där. Första gången var den första gången jag handlade med ett kreditkort som inte ens var mitt, samt självcheckning, PLUS att LittleB var med och sprang runt och checkade allt, medan jag glömde checka det vi faktiskt skulle ha. Ja, ni kan ju tänka er vilket kaos. Och så kommer jag till kassan, och samtidigt som jag försöker hålla LittleB på plats ska jag lära mig att förstå mig på HUR man betalar. Check-apparaten lämnade jag rodnande tillbaka, eftersom inget som fanns på den stämde. Och självklart så står veckans snyggaste kille i kassan(kanske rent utav resans snyggaste? Kan inte avgöra om han var snyggare än den där killen på Wall-mart som jag gömde mig för… han var för övrigt mer lik Kevin Zegers… är det här relevant? Öh, NÄE!

 

Då var han inte särkilt lättroad. Men väldigt hjälpsam var han i alla fall. (Mensh! Han fick verkligen hjälpa mig med allt utom att skriva autografen.. i princip!) Och denna gången var inte mycket bättre! Efter att ha sprungit runt i denna gigantiska affär gick jag mot utgången. Och den här gången, trots att jag nu mera är van vid att använda kortet, SÅ FUNKADE DET INTE! Jag bytte utcheckningsdisk och precis när jag insåg att den inte heller funkade fick jag syn på Freddie (som i sjukt lik en väldigt snygg skådespelare med samma namn) komma gåendes emot mig. Åh! Nej! Jag börjar försiktigt gå därifrån med min stora klumpiga vagn. ”Do you need some help?” Jag vänder mig om och ser ut som en idiot. Undra om han kände igen mig? Det måste han ha gjort, för jag kunde faktiskt urskilja ett leende när vi lyckades klanta ihop varandras nyckelknippor så att de fastnade (som om det fanns något som kunde bli mycket mer pinsamt än det redan var).

En annan sak jag kan berätta om som jag tyckte var lite smålustig och som mina släktingar och vänner kanske kommer reagera på när jag berättar, är att jag har provat brudklänningar idag. Haha! I en secoundhand butik. Varför? Undrar ni säkert då. Jo, den ska användas till en rekvisita i en av G-Girls och mina plåtningar. Tihi! Can’t wait to get started!

 

Annars var idag en ganska jobbig dag. Tung. Krävande. Frustrerande. Jag kämpade och slet men ändå kändes det som om jag inte fick något gjort. Lillen var trött vilket bara förvärrade saken. Så inatt går jag och lägger mig i tid.

 

Vad mer kan jag säga. Jo! Till en viss underbar person som jag i alla fall TROR läser min blogg. Tack för filten! =D Den jag fick innan jag åkte om du minns. Tack. Och Tack igen.

 

Och här kommer lite bildspel från de inläggen jag SKULLE ha skrivit om jag hade haft tid…  

fgvsdcvsdfg
Jag bakade i fredags. Är jag duktig eller vad? Dock tycker jag det är SÅ FUSK att använda kakmix. Smidigt, men smeten smakar inte lika gott som den äkta. Kakan var god, men smeten är ju liksom halva grejen, eller hur?

hsgsfsd
Uääähh! Smörspray! Smidigt... men flytande margarin tycker jag är fusk nog! (Vilket jag brukar använda). Spray... näe! Fy!
fsfs
Japp.. Det här åt jag i söndags. Varför? Jo, för jag har bestämt mig för att inte äta sött mer nu. Måndag och Tisdag har jag klarat hittils. Skratta inte! Jag ska faktiskt börja träna imorgon också, redan bestämt tid! Åh... men nu när jag ser den här bilden börjar jag dreggla måste jag erkänna... Kanske är det därför jag varit så hängig idag? Mitt sockerberoende? Tja.. Kan i alla fall lova er: att sluta äta sötsaker i USA, är som att sluta röka i Sverige. Det är SVINTUFFT! Speciellt när halva mataffären är sötsaker, en fjärdedel chips och läsk och resten i princip bara halvfabrikat.

Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Kan problem med shoppingen vara ärftligt? När jag skulle plocka upp mina varor på ICA igår tappade jag en glasburk med krispig smörgåsgurka mitt framför kassan. KROSS!!! Det luktade väldigt god ättiksgurka i den affären sedan kan jag lova!Kram mamma

2009-09-30 @ 16:27:46
Postat av: Isabell

Hej det är riktigt kul att läsa din blogg den är underhållande :) bra att din nya värdfamilj verkar så snälla! Ha det bra

2009-09-30 @ 22:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0