Packa

Hej. Klockan är kvart över åtta amerikansk/New York tid och kvart över 2 på natten svensk tid. Imorgon gäller det. Imorgon är den stora dagen. Och jag tror att både jag och min nuvarande värdmamma har längtat otroligt.

 

När jag kom hem idag från att ha varit ute i stan så hittade jag en lapp på golvet i mitt rum från henne. Att jag skulle komma ihåg att tvätta, torka och vika alla lakan innan jag stack… oj… Hur lång tid tar det att torka lakanen? När måste jag gå upp tror ni? Jobbigt läge. Det blir hur som helst inte någon sovmorgon, men I don’t really mind. Så länge jag kommer härifrån så. Och det är en stor grej det här. För mig i alla fall. Äntligen ska jag komma till THE family. Familjen som så mycket hänger på. För som jag sa. Det blir England för mig om detta inte funkar… Eller hälsohögskolan… Vi får se. Hur som helst, nu gäller det!

 

Idag höll jag på att DÖ av uttråkning och ringde därför upp några av de numren jag samlat på mig under min tid här på Manhattan. En av dem svarade och jag var och träffade honom downtown idag. Vi åt pizza, gick runt och pratade, åt glass i central park och han betalade rubbet. En liten svensk tjej som jag får dåligt samvete av sånt. Inte van vid att folk betalar för mig. En nära vän kanske. För man vet att man kommer få tillfälle att betala tillbaka någon gång i framtiden men en främling? Känns bara inte bra. Men, man ska ta seden dit man kommer vilket jag gjorde.

 

Imorgon… ojoj… Längtar….

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0