Min första dag

Dumma mig. Jag skulle såklart skrivit om gårdagen mycket tidigare än vad jag gjorde. Men men.. Igår var alltså första dagen jag jobbade och det gick faktiskt riktigt bra. Mot all förväntan och jag får hela tiden uppmuntran från föräldrarna vilket gör att allt känns så mycket bättre. Morgonpasset var jag väldigt förbered för, eftersom jag gått upp en timma tidigare och gjort i ordning mig. När Joy väl visat mig vart LittleB hoppar på bussen och vart jag ska hämta honom varje eftermiddag var jag fri hela förmiddagen. Detta använde jag till att först softa inne i Gästrummet (som jag fortfarande bor i, men mitt rum står färdigt och jag kan flytta in när jag vill. Ska nog göra det idag, tänkte bara tvätta alla mina kläder först.) och sedan åka på upptäcktsfärd. Denna gick till Wallmart, vilket låg längre bort än jag först trott. Men resan var värt det! Jag köpte tandkräm och en ny tandborste. Facescrub och hudkräm… och nu när alla killar slutat läsa kan jag ju passa på att skriva att när jag gick bland hyllorna dök det upp en riktig.. DÖSNYGG KILLE! Ni vet en sån som alltid är bland huvudrollerna i alla HighSchool filmer. Och tuffa, självsäkra jag…. Gömde mig bakom en hylla och smög bortåt. *skrattar *

Well. Jag är inte som alla andra tjejer! Av rent misstag lyckades jag sedan hamna bakom honom i kön till kassorna. Självklart! Men jag överlevde. Don’t worry about me. Och mamma, NEJ jag är inte intresserad och kommer inte gifta mig med någon Amerikan som det ser ut i dagsläget. Ingenting hände. Bara det att det var höjdpunkten på dagen (oh, jag låter som om jag går i 6e klass!)

 

Senare på dagen körde jag och Joy runt och hittade postkontoret, bilmacken och så lärde jag mig hur tvättmaskinerna fungerar. Tummen upp, för jag gillar att tvätta somehow. Sen kom LittleB hem, och vi lekte… jag brukar för det mesta vara lat, men vi lekte polis och tjuv i trädgården… det hela slutade med att LittleB sa att han behövde vatten. Svetten rann på oss båda. Det behövde jag! Sedan blev det dinner och jag slutade för dagen. Kortfattat hade jag en väldigt bra första dag tycker jag.

 

Just nu har jag ledig tid igen, och håller som sagt på att försöka få all min tvätt fixad så att jag lättare kan organisera in den på ett bra sätt i mitt nya rum. Funderar på att åka till biblan och LÅNA film. Fatta, här kan man LÅNA film i en hel vecka gratis! DET är bra! SÅ ska det va!

 mnbvcf

sdgsdgsd
(Bilder från mitt nya rum. Älskar det! På den där tvn kommer jag titta på många filmer!)

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0