Jag är ledig imorgon...

Jag är ledig imorgon… OCKSÅ! Vilket innebär att jag varit ledig sen i Lördags. Heh.. Och vanliga normala människor skulle hoppat högt och jublat. Tänk er själva. Ännu en dag på Manhattan att tillbringa precis HUR JAG VILL!

 

Och visst, jag kommer njuta av den. Speciellt när jag antingen får med MissC till skönhetssalongen eller går dit själv och får min manikyr och pedikyr som jag drömt om hela veckan. Men det känns fortfarande lite fel. Har detta med familjebytet att göra? Jag och mamman har inte pratat med varandra om det än. Antar att båda låssas som ingenting, även om vi båda vet att LCCn kommer imorgon. Båda vet att båda vill samma sak. Vi är eniga. Men vi pratar inte om det.


Som jag ser det kan det finnas 3 anledningar till denna lediga dag.

 

  1. Den logiska lösningen. Vilket är att hon först ville göra det mesta av barnens sista ledighet innan skolan och sedan imorgon att hon själv vill följa dem till skolan på deras första dag.
  2. Den sorgliga lösningen. Att hon inte litar på mig tillräckligt för att ta hand om hennes barn. Hoppas VERKLIGEN inte det är denna anledningen förståss.
  3. Den empatiska lösningen. Att hon känner skuld för att vilja få bort mig, och därför ger hon mig ledigt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0