FLIRTIGA PORTVAKTER ÄR SÅÅÅÅ IRRITERANDE!!!

Här sitter jag i mitt rum klockan 8:42 på morgonen och väntar spännt på att NÅGON ska kontakta mig. Det är lite småkul. Eller? Tja.. Hur som helst vill jag som sagt bara här ifrån. Eftersom familjen är borta nu när det är måndag, i alla fall på förmiddagen, så passar jag på att tvätta (laundry) mig redo för en flytt.

Igår efter att jag kommit hem efter mötet med den KANSKE nya familjen, åkte jag och träffade MissC på the 34th street, 7th avenue. Men efter som min mobil var paj (hade inget med mig att göra jag LOOVAR!) så fick vi noga bestämma tid och plats för vart vi skulle ses. Vid H&Ms ingång blev platsen. Så jag gick dit. Eftersom jag inte hade någon mobil så visste jag heller inte vad klockan var, men av erfarenhet brukar de som jobbar som dörrvakter vara bra på svara på alla möjliga frågor (typ vad en taxi kostar till en speciell plats, hur jag ska gå för att komma till en speciell plats mm.) så jag gick fram till en man och frågade artigt:

”Excuse me? Do you know what time it is?” Mannen svarade snabbt:

”What’s youre name?” Jag blev lite ställd, men tog för givet att det var en säkerhets fråga. Om tillexempel en bomb skulle explodera strax efter skulle de veta att det var jag som planerat det, eller nått…Tänkte jag….

”Julia” Svarade jag nervöst.

”Julia, upprepade han nöjt och gav mig tiden.”

”Where are you from?” Frågade han och jag svarade för att vara trevlig.

”Sweden”

”Ah! Swedish girls are very beautiful!” Sa han och log mot mig. Och det är DÄR man vänder sig om och går. Men jag var ju fortfarande tvungen att stå och vänta där!

”Are you married?” Frågade han vidare. Jag skrattade generat.

”No!”

”Boyfriend?” HUR VÅGAR HAN?!

”No” Fattar han inte hur pinsamt desperat han är???

“I would like to be your friend, you know. Do you have facebook?” Och här kommer skådespelerskan igång ni vet.

”No, I don’t. My friends always tells me to get it but I just haven’t had any time to get one yet. I’m sorry.”

Nu går jag ut och väntar istället. Blä för alla flirtiga portvakter! Tillslut dök i alla fall MissC upp och vi shoppade ihop. Eller HON shoppade jag JAG tog på mig det fulaste jag kunde hitta och tvingade MissC att ta kort på mig. Sen tvingade jag naturligtvis med henne också.

fsfs
kkkkcxcdv
hjkkds
.,mnbv

Jag har en glad nyhet som jag vill dela med alla. Jag kommer snart att flytta härifrån! Vet inte exakt när än. För the program director har inte ringt än. Men vi får se. Hon sa att de SENAST ska försöka få över mig på fredag. Så nu i veckan kommer jag flytta i alla fall. Så underbart! Äntligen! =D Hoppas turen vänder nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0