En vanlig dag.. en tråkig sådan...

God morgon Sverige!

 

Här kommer en kort lägesrapport.

 

Mina pengar är i princip slut. Gjorde åt det sista igår på en jordgubbs och banan-smoothy. Detta för att familjen åt middag och jag var hungrig. Ni förstår vi undviker till varje pris att äta samtidigt nu för tiden. Allt för att inte behöva se eller prata med varandra.

 

Jag har ännu inte fått iväg födelsedagsbarnets brev (fy och skam på mig!) men har hittat ett ”postoffice” nära där jag bor nu och ska sticka dit idag, när jag har dushat och ätit frukost. Men smöret var slut så jag var tvungen att ta ut ett paket ur FRYSEN och vänta på att den skulle ska tina. Så frukosten kanske dröjer ett litet tag. Men du ska veta att posten är igång i alla fall. Behöver bara fixa porto. Adressen står redan på kuvertet. Ett sånt där brunt och tjockt kuvert du vet ;)

 

Vidare så bör jag också berätta att jag kommer börja arbeta i min nya familj på måndag. De kommer ha en CC kontrollant över imorgon kväll för pappersifyllning. På lördag eller söndag kommer de att hämta mig. Hade önskat tidigare, men jaja. Så länge jag kommer härifrån blir jag glad. Tror det beror på att de fortfarande har sin Nanny kvar, boende hos dem… Kanske till och med jobbar där veckan ut? Jaja, jag är glad att få komma iväg hur som helst. =D

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0