Egoistisk?

Jag vet inte hur det kommer sig att jag under den senaste tiden har tänkt väldigt mycket på… mig. Oj, va egoistiskt det lät! Det var inte så menat! … eller kanske lite. Tillåt mig att förklara.

 

Över huvud taget det här året har jag funderat mycket över vem jag är, vart jag har varit och vart jag är på väg. Just nu är jag Au Pair i New York. Men jag kommer inte stanna här för evigt. Förr eller senare måste jag ta ytterligare ett beslut om vart min väg ska bära. Vad för LIV jag ska leva. Och det är där som JAG kommer in i bilden.

 

Vad vill jag? Så just nu pågår en grundlig forskning på Julia-institutet i New York, för att ta reda på alla fakta som behövs för att göra ett bra beslut. Det är faktiskt väldigt intressant och väldigt spännande! Och ju mer jag forskar, ju mer inser jag att jag tycker om mig, ganska mycket faktiskt! Samt hur mycket jag tycker om mina vänner och de som finns runt omkring mig och ständigt hjälper mig att utvecklas ännu mer.

 

Ursäkta detta djupa samtalsämne! Tillbaka till det mer lättsmälta i blogginlägget. Idag är det fredag. Wey! Har inga direkta planer för helgen än. Har fått ett sms från G-girl (haha, ännu ett kodnamn! Detta är en Nanny som bor på samma gata som jag, som är ifrån Utah) som jag snart ska svara på. Är inte så van vid min nya mobil än, så jag skjuter upp det hela tiden. Kommer dessutom få en sprillans ny (fick peka ut vilken jag ville ha på Internet och familjen Smith betalar!) inom kort, så vad är det för mening med att plugga instruktionsboken?

 

Börjar gilla LittleB mer och mer för varje dag, vilket bara underlättar mitt arbete, och gör det roligare. Jag älskar mitt jobb! Det är knasigt! Känner mig så hemma här nu. Ni som känner mig vet att jag är en väldigt ambitiös tjej när jag bestämmer mig för någonting, och gör något jag brinner för. Den här familjen behandlar mig på ett sätt som gör att min ambition tänder till och jag vill inget hellre än underlätta så mycket som möjligt för familjen. Och de är så tacksamma för det jag gör.

 

Nu har jag äntligen flyttat in i mitt rum och trivs som fisken i vattnet. Har inte testat dvd’n än. Men fick mitt bibliotekskort igår och passade då på att låna tre filmer som jag ska se nu i helgen tänkte jag. Så det blir nog tid till det. Men vi får se. Mr Smith har sagt att jag när jag vill får använda tv’n i vardagsrummet, med bio-ljud, vilket ju låter RÄTT bra det med…

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0