EGO (fast på riktigt den här gången)

 

För att uppdatera er lite snabbt. Igår så träffade jag den amerikanska Nannyn (G-Girl) jag berättade för er om i det förra inlägget, på en italiens restaurang som vi knappt hittade till. Men det gjorde inget för vi båda hade så sjukt mycket att prata om. Hon ville veta allt om sverige, jag ville veta allt om USA. Hon ville veta allt om mig och jag allt om henne. Så ni kan ju tänka er att vårra munnar gick i ett. Hur som helst hade vi det hur kul som helst, och kontaktade varandra på facebook redan samma dag.

 

Nu i morse tittade jag in på hennes facebook och såg några foton hon tagit som verkade jätte ”model-like” och jag kunde inte låta bli att undra om hon inte tagit dem själv. Idag träffades vi i en bokaffär och gick runt och småpratade för att sedan ta en lunch på Subway. Hon hade plockat upp en trave med böcker om fotografi och jag kunde inte låta bli att fråga henne om hon MÖJLIGEN gillade fotografi. Vi fortsatte prata om ämnet och det visade sig att hon älskade att fotografera.

 

Det kom fram att hon hade varit inne på min facebook och sett några bilder som jag lagt upp på mig själv, och ville fråga mig om jag ville vara hennes modell men hade först inte vågat. Jag hade sett hennes bilder och hade kännt samma sak fast det motsatta. Man frågar inte folk ”kan jag få vara din modell?” Men nu när vi hörde detta om varandra skrattade vi och bestämde oss för att jobba ihop som partners. Jag är hennes modell. Hon är min fotograf, och vi har redan börjat planera en fotoshoot (fotografering) i Sleepy Hollow, en stad som inte bar är namnet på en skräckfilm utan faktiskt även ÄR en stad här i staten New York. Hur coolt är inte det? Ser så sjukt fram emot att vara en fotografs modell, speciell efter att ha sett hennes bilder. Jag känner mig så ärad och kan inte sluta gotta mig i hur lyckligt lottad jag är just nu. Äntligen har turen vänt, om så för ett ögonblick. Thank God!

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Kul! Då får vi kanske se fler bilder av dig framöver. Kan ju inte riktigt få nog av det.

Kram mamma

2009-09-27 @ 20:19:37
Postat av: Lilla mamma

Kul! Då får vi kanske se fler bilder av dig framöver. Kan ju inte riktigt få nog av det.

Kram mamma

2009-09-27 @ 20:21:13
Postat av: Robin

haha julia. din mun går alltid i ett, även när man inte har nåt att säga :P Gött att läsa att du har det bra. ta hand om dig:D

2009-09-28 @ 19:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0