Det är VERKLIGEN inte det samma…

…som i familjen jag var i förut. Jag vågade till och med ta en sötsak idag! Och en läsk! Det gjorde jag inte i min förra familj. Jag känner mig så obeskrivbart hemma här. Sov gott gjorde jag i den fina stora sängen och jag och mamman kommer så sjukt bra överens!

 

Idag så tog jag först en promenad i området. Först tänkte jag lyssna på mp3 samtidigt, men tystnaden var så underbar att jag skippade den. Sen gick jag tillbaka till huset och tog mig en tur med BAUTA BILEN (kodnamn hädanefter på grund av detta, samt att det är en väldigt rolig förkortning, blir alltså BB). Och jag kan garantera att BBn är väldigt STOR! Kändes som om jag körde en lastbil eller buss! Jag var jättehögt över marken jämfört med vad jag brukar vara, och visst, det var lite läskigt att åka första gången i en ny bil, på nya vägar i ett nytt land när senaste gången jag körde en bil var för en månad sedan. Men det var gött också. Nu vet jag hur bilen funkar och jag vet att jag och BBn kommer komma bra överens och bli bästa vänner.

 

Vad mer kan jag rapportera? Jo, jag ska på Au Pair möte nu i eftermiddag. En svensk Au Pair kommer och plockar upp mig vilken minut som helst för att ta mig dit. Och jag har i ärlighetens namn ingen aning om vad vi ska göra. Vi ska tydligen vara på en gård av något slag och… vad vet jag? Haha! Det enda jag vet är att man kan köpa munkar där, och någon sa att man kan köpa grillat. Vi får se om jag äter middag där eller inte. Annars har Joy sagt att hon kommer lägga undan lite cheeseburgare till mig om jag missar middagen. Jag gillar Joy. Jag gillar LittleB med. Och pappan med… vad ska han ha för kodnamn då? Hmm… ska fundera på detta. Gillar allt här! Det är så lugnt! Så underbart! Och ändå finns allt jag vill ha och behöver så nära! Och jag har tillgång till bil. Kan det bli bättre? På biblioteket i närheten kan man låna film för en vecka GRATIS! Jag är i himlen!

 

Ha det bäst! Because you’re worth it!

Och tack att ni bryr er om att läsa min blogg! =D Ni ska veta att varje kommentar är lika underbar att läsa!

hhdfg
Lite bilder från när jag var på bio häromdagen. Bevismaterial för er som inte tror att jag vågar gå och se på skräckfilm på bio. Ensam var jag dessutom!
ddddgg

Kommentarer
Postat av: Sofia!

vart är det du bor nu? är det fortfarande i new york? :)

2009-09-20 @ 23:09:38
Postat av: ANNA

Du ÄR värd allt och mkt mer och jag är så glad att du fått det bättre nu och att du faktiskt gav nya familjen en chans =D

KRAM

2009-09-21 @ 12:29:55
URL: http://lelife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0