Dag 3

Heej!

 

Och så gick även dag tre förbi och jag sitter åter igen i gästrummet och skriver. Har både positiva och negativa saker att berätta.

 

Jag börjar med det negativa. Som jag redan avslöjat så är jag fortfarande kvar i gästrummet.

Samt att jag fortfarande inte har något lånekort på grund av att jag inte med något slags ID kunde bevisa vart jag bodde. Så jag fick ta och åka hem igen utan film (efter att ha besökt ett apotek vilket leder oss till den sista negativa punkten idag.) Mina läppar är torra. Och lipsyl för det bara värre! Så vad gör man? Köpte Nivea på apoteket, använde det två gånger och tror att det just nu är lika uttorkande som mitt läppglans/lipsyl just nu. Det funkade jättebra innan… innan jag blev beroende… Synd… Mina läppar brinner och jag har idag fått hålla mig för att le för fort av risk för att läpparna skulle spricka.

 

Det positiva är att anledningen till att jag inte har flyttat in i mitt rum än är att jag spenderade större delen av förmiddag till att noga organisera in sak för sak i mitt nya rum. Jag vägrade att bara dra in mina stora bags och ösa ut innehållet lite varstans i rummet. NEJ! Sen jag kom till USA har jag blivit mer eller mindre pedant. Så NÄR jag väl flyttar in (imorgon torsdag eller imorgon fredag. Vilket ju är en ganska bra deadline tycker jag. Då är jag inflyttad lagom till helgen.)

 

En annan positiv grej är att eftersom jag inte kunde låna någon film idag så frågade jag Mr Smith om de hade någon dvd-film jag kunde låna av dem. Det hade de tyvärr inte (förutom barnfilmer) eftersom de är medlemmar i en speciell dvd-hyrar-klubb. De betalar ett fast pris i månaden och får en ny film varje gång de skickar tillbaka en. SAMT att de har fri tillgång till filmerna fia Internet. Och så fort jag skrivit klart detta meddelande ska jag få hjälp med att logga in på hans account på datorn och se en film. Jippie!

 

En annan positiv grej är att jag idag pratade med en Nanny på skolbuss hållplatsen. Hon hade försökt kontakta mig igår för att fråga om jag ville hänga med ut och ta en glass. Tyvärr hade jag inte hört henne ringa. Men vi pratar om att hitta på något nu i helgen. Det är rätt kul, för där jag bor kryllar det av NANNIES! Amerikanska tjejer som tar hand om barn precis som jag och är ungefär i min ålder! Soft? Vi diskuterade att kanske gå på en HighSchool footballs match, men så berättade hon att en av hennes nannyvänner kände en spelare i Yale’s college lag. WOOOOW??!??!! Så vi kanske kommer åka DIT för att se en match istället/också!!! Och till en baseball match. Se Yankees. Coolt! Hurra för amerikanska nannykompisar!

 

Jag måste åter igen säga att jag trivs. Börjar komma in i vanorna. Känna mig bekväm med allt. Börjar bygga en relation med LittleB. Säker i min bilkörning. Allt känns bara bra. Och visst, jag sover inte som jag ska (för jag stannar uppe på tok för länge på nätterna, vilket jag tydligen inte är ensam om. Alla Au Pairer som känner igen sig räcker upp en hand?) men jag gillar mitt jobb. Det gör jag verkligen.

 

Ha det bäst nu allihopa! Because you’re worth it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0