Stolt fnissig kvinna!

Heeeej!

 

Idag hade jag en bra dag. Jag letade utklädningskläder till ett speciellt tema som jag och G-Girl kommer att fotografera på lördag troligtvis. Tänker inte säga vad temat är för jag vill att det ska bli en överraskning när jag väl lägger ut bilderna på internet sen.

 

Hur som helst så gick det bra och jag hittade inte bara kläder som passade till syftet utan råkade stöta på (obs, när jag använder ordet ”stöta” i såna här sammanhang, så handlar det inte om att flirta) en tröja/klänning som satt perfekt och kan användas både till vardags och till finare tillfällen. Mamma, kan jag få en guldstjärna i shopping? Tycker personligen att jag är värd det i alla fall. Är jättestolt. Jag är stolt över mycket idag. Jag tog mig själv i kragen och gick och köpte nässpray. Så nu kan jag i alla fall andas bättre, även om andningen pausas lite titt som helst av hostningar. Får ta en kopp varm mjölk innan jag ska sova så att jag slipper det inatt. Alla här tycker jättesynd om mig, och familjen erbjuder mediciner och frågar om det är något de kan göra för mig. Men med tanke på hur lång tid det tog mig att skaffa nässpray så kan ni ju tänka er hur mycket jag drar mig för att svälja medicin. Näe. Jag är ung, frisk och hälsosam (host host! Jaja, VAR i alla fall det i Sverige!). Mediciner kan jag börja använda när mitt LIV hänger på dem….eller när jag har fruktansvärd huvudvärk eller ”en-gång-i-månaden-värk”- som resulterar i fara och obehag för min omgivning om den inte botas…

 

Just det. Vi pratade ju om varför jag var stolt. Här kommer dagens avsnitt av *trumvirvel* TJEJSNACK! Okej, jag valde att kalla det för tjejsnack för vanligtvis så är det sånt här vi tjejer pratar om. Faktiskt så var det just exakt sånt här som gjorde mig till en väldigt populär scoutledare bland alla flickor för 5 år sedan (TJENARE, VA LÄNGE SEN!). En gång erbjöd samtliga massage mot att jag berättade för dem om killar jag träffat på i mitt liv. Jag vet inte om det är mitt sätt att berätta alla knasigheter på, eller om det är min enorma tur/otur… Let’s börja!

 

När jag köpte min nässpray var jag tvungen att gå till apoteket. Och apoteket är en del av… just det. Snabbköpet. Och vem jobbar där? Freddie. Men inget hände som tur var. För jag hade rättat till håret i backspegeln innan jag gick in. Såklart! Efter detta gjorde jag min klädshopping bara för att komma på att jag borde köpa hem lite mjölk för att göra familjen glad. Den var slut därhemma nämligen och Joy kommer inte igång på morgonen utan sitt te med MJÖLK i. Jag kommer bort ifrån ämnet! Skit samma i teet! Jag gick in i snabbköpet igen. DENNA gången inte en tanke på Freddie. Jag hade precis provat ett tusen miljarder klänningar som man var tvungen att dra över huvudet, GISSA hur mitt hår såg ut? Utan en tanke på detta hämtade jag mjölken, passade på att köpa yoghurt och bla bla… ointressant och orelevant, men så skulle jag gå UT. Och DÅ får jag syn på honom. Komma åt mitt håll. Han ser på mig. Jag ser på honom. Jag tittar förvånat ett annat håll. Hade INTE väntat mig att han skulle komma utifrån. Han brukar ju alltid stå vid kassorna eller vid någon av hyllorna i butiken! Och jag som trodde jag var säker för att jag hade passerat samtliga hinder! Men så passerar han mig och jag honom… Och här får jag ett idiotryck. Jag VÄNDER mig om. Vänder mig om och inser att han har gjort precis likadant. Våra blickar möts igen. Sen går jag snabbt ut i butiken och känner mig jättebusig. Har kommit på att mitt liv är som en film. Det var verkligen en sån där filmscen… Om jag är intresserad av honom? Haha! Jag känner honom inte! Jag kan omöjligt ha några känslor för honom. Det enda jag vet att jag i alla fall gillar det jag SER. Haha! Ni behöver inte oroa er. Jag är inte seriös någon stans. Jag kommer inte stanna här. Var lugna. Men det vore lite småroligt att ha en liten ”semesterflirt” var jag nära på att säga, men det är det ju inte riktigt heller.

 

Oh oh! Jag köpte sims idag! Originalet. Första sims alltså. Inte sims två. Är jag nostalgisk eller vad? Jag blir lycklig bara av att titta på fodralet. Så många minnen. Tänk så BEROENDE man var. Och hur coolt det var ända tills Sims2 kom… och sen Sims3. Länge leve orginalet (haha, obesevera att det garanterat är lättare att säga detta nu innan jag testspelar det. Jag lär ju störa mig på att man måste välja hela huvuden, inte kan ändra hårfärg, inte växer upp, inte kan se gravid ut… allt. Men just nu kan man ju alltid minnas hur mycket glädje man brukade få av det.)

 

Hade Tai Kwon Do lektion idag igen; och precis som i onsdags hade jag en tjej som lärare istället för min vanliga lärare (master/tränade, vad heter det?). Gissa om vi hade roligt ihop. Vi skojjade och skämten var låga. Riktigt tjejig stämning var det trots att vi tränade sparkar, blockeringar och slag. Hur gör man kampsport tjejigt, kan man undra? Man tillåter Julia att ställa dumma frågor. Bland annat så var det en blockering då man skulle blockera med ena handen och den andra skulle vara precis framför brösten. Med andra ord om man svänger runt armen för fort skulle man rent teoretiskt sätt kunna slå sig själv på brösten av misstag. Aj. Fatta att vi skrattade åt detta idiotiska, icke roliga samtal. Att hon lovade mig att det gjorde ondare om man inte blockerade och fick ett slag där istället, gjorde oss inte direkt seriösare.

 

Hon lärde mig en kombination av blockeringar som man ska kunna för att få vitt bälte (och få gå från privatlektioner in i en grupp) och i slutet på denna skulle man slå med knytnäven framför sig och ropa… något. Vad som helst. Det var väldigt tyst när vi tränade så HON vågade inte göra ifrån sig något stridsljud. Tror du inte att det fick oss att fantisera ihop roliga saker att skrika. Vägg i vägg fanns en stor vuxengrupp som tränade. Skulle vi valt att ropa något högt ”Ja! Ha! Tja! Hao! Aj!” Så skulle de höra det. Lockande såhär i efterhand, men just då fnittrade vi bara som de kvinnor vi var. Åh vad jag älskar att vara tjej!

 

Imorgon är det fredag! Åh va underbart att det äntligen är helg!

sfsfs

Kommentarer
Postat av: Johanna

1. Jag är 99 % säker på att du avslöjat temat tidigare! Haha! Men jag säger då inget ;)2. Om BÅDA vänder sig om blir det skumt om ni inte säger något! Kunde åtminstone sagt hej? ^^3. Sims 3 har kommit nu gumman, du har halkat efter lite.. hahah, men ettan är väl en klassiker antar jag..

2009-10-09 @ 08:28:35
Postat av: Maria

Freddie, Freddie, Freddie...

Du är å rolig Julia. Njuter av att läsa din blogg. Hälsa Freddie

Kram Maria

2009-10-09 @ 19:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0