Sanningen och inget annat!

Nu är min näsa fullständigt igenkorkad… Önskar att det fanns rörmockare som var i ett antal storlekar mindre som bara kunde lösa problemet. Jag VET att jag borde köpa nässpray, men jag är så gräsligt lat. Så jag sitter där jag sitter och snörvlar. Eller… Tja, snörvla är som sagt rätt svårt eftersom det som sagt är helt stopp i näsan… Varför jag delar med mig av denna märkliga information som med största sannolikhet inte intresserar någon, såvida jag plötsligt inte blir världsberömd någon dag. OM jag vore känd däremot så skulle någon säkert göra en stor rubrik av det ”Jeb York, på smällen!” Och detta skulle man kunna vinkla på olika sätt. OM de ville skulle de säkert kunna tolka min förkylning till att jag vore gravid (ni vet hur tidningarna är) eller att någon slagit mig så hårt på näsan att den vuxit igen eller något. ELLER så skulle de skriva om hur jag talar ut om min stora sorg… förkylningen alltså…

Journalism är ganska så intressant.

Jag däremot kära vänner, erbjuder bara rå, sann och brutal FAKTA. Jag kan garantera att även om jag har kodat namn, nummer och adresser ibland, så skriver jag sanningen! Så OM jag någongång blir kändis och det står i skvallerpressen att jag är gravid, så vet ni vart ni ska vända er för att få reda på om det stämmer eller inte, eller hur?

 

Just nu så jobbar ja. Eh… Jag gjorde så att jag redan på morgonen gjorde det jag egentligen skulle göra nu. Städa lekrummet, men eftersom det är gjort så softar jag lite nu istället. Gött. Jag ser ut som en jordbävning i håret och all chocklad jag ätit under den senaste veckan har satt sig i ansiktet… i form av finnar. Jag har en märklig teori om att jag ser bättre ut när jag är olycklig. Det är märkligt. Men när jag var hos den förra familjen kände jag mig så döläcker varenda dag. Behövde knappt göra något för att vara nöjd. Men nu… Eh.. jag visar mig inte utan smink. Och jag vet inte vad mitt hår håller på med. Jag tror det strejkar mot något… men vet inte vad.

 

Jaja. Idag har jag i alla fall registrerat mig för 2 klasser på ett närliggande college. Jag kommer att läsa ”English for international Tourism” och ”Business English” Förhoppningsvis som sagt kommer jag ha användning för detta i min framtid på något sätt. Har ju som ni vet inte den blekaste aning om vad jag vill med mitt liv.

Ps. ska till stop and shop och handla idag. Önska mig lyckat till med detta håret!

sfsfs


Kommentarer
Postat av: Maria

Lycka till!

Hälsa Freddie

Kram Maria

2009-10-07 @ 20:27:33
Postat av: Bella

Jag önskar all lycka med håret ;P hihi kramkram

2009-10-08 @ 19:38:47
Postat av: ANNA

Den bilden du skickade, du vet om att muspekaren syns på en av de små bilderna? Vill du ändå lägga upp den eller fixa ny?

2009-10-08 @ 22:19:48
URL: http://lelife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0