Oj oj oj

Här händer det mycket på samma gång!

 

Först hade jag en häftig och ”busy” weekend. Lördagen har ni hört om men på söndagen träffade jag min kära morbror och MissC. Jag och MissC träffades hemma hos henne först… Det är en ganska knasig och lång historia, är ni säkra att ni orkar läsa?

 

Okej, säger ni det så… Jag vaknade tidigt på morgonen för att göra i ordning mig i god tid eftersom jag inte ville komma för sent till tåget och bli tvungen att vänta på nästa. Dessutom ville jag spendera så mycket tid som möjligt med MissC eftersom det var så länge sedan jag såg henne sist. Men just när jag ska hoppa in i dushen så blir jag stoppad. Det är stopp i avloppet och vi kan inte använda något vatten innan det är fixat.  SKIT! Så jag tvättar mig med våtservetter bäst det går och fixar upp håret med hårnålar. Men toa kunde jag inte gå på förrens jag kom in till Manhattan. Då var klockan ungefär 12. Tack gode gud att jag har en dunderblåsa! När jag kom till MissC erbjöd hon mig att låna dusch och vad jag än behövde från hennes badrumsskåp. Gårdagens hjälte eller vad?

 

Vi åt på Mc Donalds tillsammans som på den gamla goda tiden. Flirtade lite med killen vid bordet bredvid, tog en glass på ”Ben and Jerrys” som tydligen inte bara är ett glassmärke utan även en glassbar på Broadway.

 

Hur som helst. Det blev tillslut dags att åka till Brocklyn för att hitta till konserten. Vi tog en buss och så fort vi kommit över Brocklyn bron blev vi båda väldigt O-kaxiga. Vi var utanför Manhattan och hoppade av då vi trodde att vi var ungefär på rätt avenue i alla fall. Där sprang vi runt med karta (och jag med kamera) och försökte hitta stället i tid. Klockan tickade. MissC letade och tänkte. Jag tog massa flum kort och tvingade MissC att vara med. Haha!

 


Konserten var great! Och efteråt följde vi med bandet till ett VIP rum på en restaurang och åt. Låter detta bra eller vad? Vi fick vår mat betald och jag fick träffa min Morbror som spelar i bandet. Vi pratade dock på engelska för att MissC skulle kunna vara med i diskussionen. Märkligt att prata med sin morbror på engelska. Och sen med MissC på tyska och ibland på engelska… Och sen ibland med morbror på svenska eftersom någon annan i bandet tilltalade MissC… Jag var helt förvirrad i mitt lilla huvud! Antar att det var därför som jag idag under första lektionen viskade på svenska till en av eleverna i min klass. Jag förstod först ingenting, för hon var riktigt bra på engelska, och jag pratade långsamt och övertydligt, men sen insåg jag att det ju var svenska jag pratade. Uppsi!

Ha det bäst! Because you're worth it!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad hette bandet ni såg?

2009-12-08 @ 19:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0