I'm a model!

Klockan är sent… väldigt sent. Hon är lite över två och jag borde ta mig samman och få lite ordning och reda på mig själv. Imorgon åker jag in till City för att gå på en konsert där min morbror (jag är jättestolt!) spelar elbas! Så jag ska åka in på förmiddagen för att äta lunch/middag med den tyska Au Pairen som jag brukade umgås med. Remember? Här är en bild på oss tillsammans på Broadway:

 
(Jag och Miss Tyskland. MissC, var det inte så? :D Behöver jag säga att vi flummade något förskräckligt framför kameran i detta ögonblick?)

På måndag ska jag börjar på ett äkta amerikanskt College, och jag tror att det är hög tid att jag läser igenom all information som skolan har skickat. Jag har i alla fall förberett med mappar, penna, suddigum, block och en almanacka. Men det skadar inte att läsa igenom allt och tänka igenom det. Just nu är jag osäker på VILKET av de två ämnena jag läser som är på måndag och om de ska ha någon form av upprop innan själva lektionerna sätter igång. Fy Julia!

 

Dagen som var gick underbart bra! Det regnade hela dagen, vilket vi blivit förvarnade för, men G-Girl (kanske är det bäst ändå om jag bara behåller hennes första kodnamn… Det blir allt för förvirrande annars.) messade mig precis när jag var på väg till pedikyren och frågade om jag hade något emot att ta fotograferingen ”straight away”, så att vi säkert skulle hinna fånga solljuset innan det försvann. Självklart! Hon fixade till både hår och smink och hittade på olika pooser, och bakgrunder som vi kunde använda… Och visst är det så att man måste ta 100 bilder för att få en som är bra…. Vi tog bara 107 men jag är väldigt nöjd. Fler än EN blev bra och jag tackar G-Girl för det! Och HON TACKAR MIG! Helt otroligt! Det är JAG som ska tacka! Eller hur? Hur bra är det inte för ens självförtroende att bli fotograferad? Jag borde betala henne… Jag gav igen genom att ge henne en ordentlig nackmassage när vi åkte över till en av våra nanny kompisar och såg på en urusel film (som en kille som uppenbarligen alltid väljer dåliga filmer valt ut… Varför är det ingen som protesterar?). Jaja, sällskapet var bra i alla fall. Och vi tjejer satt och gjorde narr av filmen och hade oss. Det var kul. Jag och G-Girl hade dessutom tid att prata lite i bilen på en parkeringsplats när vi väntade på att vi skulle kunna åka till vännen vår. Det börjar kännas så naturligt att prata engelska, och HEJ va det går ibland när jag pratar! Förvånar mig själv med hur FORT jag pratar!

 

Glömde att jag faktiskt hann med en pedikyr också. De tog inte så mycket på hälarna som jag hade behövt och jag är besviken… Nästa gång ska jag göra det själv, men jag fick i alla fall skön massage.

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0