Crazy me!Ikväll är jag CRAZY! Jag följde med G-Girl för att träffa hennes vänner (ett gäng på drygt 20 pers, två tredjedelar hade jag träffat innan) på en restaurang… långt bort. Vet inte vart vi var faktiskt, G-Girl körde.. Hur som helst. Efteråt åkte vi till 7-eleven för att köpa något sött att äta, för att underlätta matsmältningen. (Tror jag läst någonstans att dessert ska vara hälsosamt.) När vi väl lyckats bestämma oss för vad vi ville köpa (att jag aldrig kan vara normal? Jag köpte en chocklad, hostmedicin och en flaska BARNOLJA? G-Girl har lovat att jag ska få massera henne vilket gör mig jätteglad. Jag saknar att ge massage, hör och häpna. Varje gång någon engelsman skriver till mig att komma över och ge dem massage, så önskar jag helt seriöst att jag kunde. Ni anar inte hur avslappnade det är när man väl lärt sig hur man ska göra för att utnyttja sin kroppstyngd för att använda så lite muskelstyrka som möjligt. Kreativt… Nästan som att sjunga i duschen. Och det ger bra träning också! Men VART var vi? Jo, jag var crazy! Vi gick ut i bilen. Och just när vi satte oss fick G-Girl syn på en kille som gick ur sin bil och in i affären. ”HAN var attraktiv” Förklarade hon för mig för att kolla om jag hade samma smak. Killen kom efter ett tag ut igen. Och här börjar det crazy. En vanlig, normal tjej hade tittat åt ett annat håll och låtsats som om hon inte alls spanande in honom. Vilket var just precis vad G-Girl gjorde. Jag vet inte vad som flög i mig. Men jag tittade rakt på honom och log charmigt. Han stirrade på mig. Jag nickade coolt och långsamt som en hälsning och HAN bröt blicken. G-Girl var paff. ”I would never dare to do that!” Sa hon till mig vilket fick mig att tänka till.. Har jag gjort sådär förut? Sen när blev jag så övermodig? Är detta enbart på grund av min sömnbrist? Min förkylning? Eller är det så att jag har förändrats? Att mitt ego höjts så mycket sen jag kom hit att jag vågar flirta som en kille? Hm… Känner mig så cool just nu, den saken är säker. Och det tänker jag leva på ett tag.

 

Imorgon var det först tänkt att vi skulle fotografera MEN det kommer regna imorgon och både jag och G-Girl behöver en rejäl SOVMORGON så vi beslutade att använda morgondagen till förberredelser:

 
Shema för imorgon:

 00:12-11:00                        SOVA!

11:00-13:00                         Slöa mig!

13:00-14:00 (?)                      Palla på mig kläder om jag orkar

14:00 – dinner time                       Leta accessoarer, kläder, smink och platser för fotograferingen.

Dinner time- ????                       Hem till Cindy (hon har jätte vackert blont hår, tänkte kalla henne Barbie men det kändes lite negativt laddat.) Hon är vän till G-Girl och har bjudit hem oss för taco och film!That’s pretty much it. Och nu till de senaste Freddie News. Haha! Jag är som sagt inte head over heals. Tycker bara det är så sjukt kul att äntligen kunna ge ett exempel på hur mitt liv är utan att alla kan ta reda på vem HAN är. Välkomna in i Julias liv. Jag hade faktiskt gjort i ordning mig för att handla idag. MEN jag är ju smart. Vill ju inte låta det se ut som att jag gjort i ordning mig, så jag satte på mig joggingbyxor. Då ser det genast så mycket mer ledigt ut. Jag kommer och går självsäkert in i affären. Sträcker på ryggen, jag vet vart jag ska. Jag ska bara hämta en kundvagn och en scanner och sen gå och handla. Och så fick jag syn på honom. Han stod vid kassorna och såg väldigt uttråkad ut. Jag låssades inte se honom och gick fram mot kundvagnarna och spelade cool… SKIIIIT! Alla kundvagnarna var slut! Alla utom en med inbyggd röd babystol. Weey! Coola Julia… INTE! Här har jag förberett mig för värsta entren och så slutar det såhär:

 sdfds

Men men. Jag hämtade det jag skulle och när jag väl skulle betala var jag CRAZY igen. Vart kommer denna nya CRAZY människan ifrån? Ingen aning! Jag gick hur som helst till kassan där han stod och när jag väl kom fram fick jag generat förklara att två varor skulle köpas med kontanter och resten på kort. ”Just to make it as complicated as possible”  Sa jag och han log glatt. När man kommer fram till en kassa i USA säger alltid expediten ”Hi, how are you?” Av ren rutin. Och svaret är lika rutinmässigt: ”I’m good. How are you?” Svaret till detta blir “Good.” Och sen betalar man. MEN jag var inte färdig där. Crazy Julia ställde frågan lite senare, IGEN medan han väntade på kvittot jag skulle skriva på. ”So how are you today?” Frågade jag och han berättade att han var jättehungrig. Stackarn. Så jag frågade honom om han slutade snart så att han fick äta, men han slutade tydligen inte förrens 5, och då skulle han direkt till sitt jobb som pizzabud. Busy guy… Jag tyckte så synd om honom. Han sa att han itne direkt såg fram emot att sitta i en bil som osade mat. Såhär efteråt har jag tänkt till lite dock… När tänkte han äta egentligen? Hur länge klarar man sig utan mat? Hade han ingen lunchrast? Stackars människa!

 

Borde sova… ska bara äta en chokladkaka först. Tihi! Mums!

 
gsgsg
Ps. Barbie for Halloween? Vad tror ni? Bara en ide jag fick när jag tittade in i en secounhandbutik... KOMMENTERA!!!

sfsfs


Kommentarer
Postat av: Maria

Alva och jag tycker att den ser lite konstig ut. Alva sa "hon vill nog inte ha den". Är den inte lite dör stor?

2009-10-10 @ 11:48:54
Postat av: Bella

Haha :) älskar ditt sätt att impa på killen! men seriöst emy :P du borde fråga om han har lust att käka eller fika eller nåt :P hihi :D

2009-10-10 @ 13:49:52
Postat av: Jeb

AH! Hon har rätt! Jag SER större ut i den.... Hm... Synd för de där underbara puffärmarna... Jag ska leta vidare. Haha Bella, jag är modig... men inte så modig... Eller? SKulle vara ett väldigt djärvt drag av mig... och jag skulle bli tvungen att se honom en gång i veckan när jag handlar även om han sa nej... Pallar man det?

2009-10-10 @ 20:02:53
URL: http://jebyork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0