Bella

Det är så gött.. för personen som jag tänker tillägna detta inlägg är en person som jag inte behöver hitta något kodnamn åt. För namnet jag kallar henne är redan ett kodnamn. Eller det är ett smeknamn men har inget som helst med hennes riktiga namn att göra. Bella.

 

Denna tjejen är en väldigt go tjej. Hon är en sån tjej som man ringer när allt går åt skogen och som då tar med en till sitt favoritcafe för att äta kladdkaka och dricka varm choklad och prata ut. Egentligen borde jag inte skriva för mycket om henne, för då är jag rädd att mina ärade läsare kommer ha ockuperat henne när jag kommer hem. Och jag vill ha henne för mig själv. Mahaha! (Skrattar med elak disney röst). Okej. Älskar du någonting så måste du låta personen gå, så jag antar att jag får dela med mig lite ändå…

 

Hon är personen som man kan bjuda hem när rummet aldrig ha varit stökigare (eller snuskigare heller för den delen) och som man kan ha 7 helt olika diskussioner med på samma gång, förstår att man får ut mer av en kram om man upprepar den 3-4-5 gånger, skriker i falsett och studsar på stället samtidigt. Tjejen som hänger med om man plötsligt tar en andrastämma när man sjunger med henne. Tjejen som man kan sjunga falskt för av misstag och sedan skratta åt det tillsammans. Tjejen som alltid klär sig snyggt även när hon inte gör det. (Fråga inte mig hur det är möjligt. Hon kan!) Och nu ska jag försöka något som jag i vanliga fall är emot eftersom det är svårt och i vissa fall orättvist efter som vissa har längre namn än andra, but here we go:

 

Bella:

Beundransvärda

Enastående

Lovely

Livliga

Amazing person!

 

Se, jag är ingen höjdare på det. Men jag gjorde mitt bästa i alla fall. Det är tanken som räknas..

 

Igår köpte jag en liten träask i form av en liten reseväska. Köpte den i en hobbybutik ock kommer måla den med rosa metallic färg någon dag. Nu undrar ni säkert vad jag ska ha den till? Jo det är så att jag har kommit på att jag borde uppfylla en av mina barndrömmar medan jag är här. Disneyland. Så min kära 15åriga lillasyster... (Faller ner på knä) Vill du åka till Disneyland med mig? Det är det jag sparar till nu. Och mina besparingar lägger jag i den lilla asken. Kommer lägga ut bilder… någon gång… tror jag.. om jag orkar.

 

Det var en toppendag igår för övrigt. Tacon var god och vi såg både ”Mirrors” och ”Strangers”, båda skräckfilmer som var OTÄCKA! Den första var mer spökligt otäck och den andra verklighetstrogen och otäck av den anledningen. Tror nästan Strangers var värst eftersom den handlade om ett par som fick besök mitt i natten av 3 mördare. Hoj hoj… Otäckt! Jag vände mig om ett antal gånger och skrek ”NEEEJ!!” Men så fick jag rätta mig, eftersom jag trots allt var i USA. ”I mean, NOOOO!!!”

 

Haha, tre tjejer i en hemma bio (min kompis kompis ”K-Girl”s familj har ett väldigt lyxigt hus!) tittande på skräckfilm. Ni kan ju tänka er vilken stämning! Underbart.

 

Farmor! Så underbart att du också läser min blogg nu! Hoppas du gillar den!

 

Massa kramar hem till Sverige (och några i-lands kramar samt några till England förstås)

sfsfs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0