Hej alla glada!

Idag vaknade jag med tanken ”ÅÅÅHHH NEEEEJ!” i huvudet. Varför? Jo för att jag startat ännu en arbetsvecka med sömnbrist! Not good!

 

Måndagen var dock toppen! G-Girl’s kompis Cindy som jag nämnt tidigare tog kontakt med mig på facebook och undrade om jag ville hänga med på en ungdomsträff som hennes kyrka arrangerade. Alltså kristna ungdomar i åldrarna 19-25 som samlas bara för att ha allmänt kul! Jag tackade ja, och det visade sig att G-Girl också skulle dit, så jag slapp åka vilse i jakten efter rätt kyrka. Jag åkte dock direkt efter arbetet… Så jag kände mig inte särskilt fräsh! Parfym och borsta tänderna vad det jag hann med innan jag stack. Jippie! Det hela blir inte mycket bättre av att jag sätter mig i bilen, vänder mig om för att hälsa på G-Girl, och hon ser ut som en model! Ah! Väl där ser alla tjejer ut som de faktiskt planerat att träffa folk. Jag såg ut som om jag legat hemma i soffan i en ungkarlslya (eller mitt rum) och somnat med huvudet i en pizzakartong MED en halvuppäten pizza i. Yes!

 

Anyhow så hade jag i alla fall en riktigt trevlig kväll med matsmakartävling, pajätartävling och sångövning i slutet. Det är nämligen så att G-Girl har frågat mig om jag vill sjunga solo på deras kyrkas julkonsert. Och det säger man ju inte nej till! Så jag ska sjunga ”o helga natt” först helt solo på svenska och sen tillsammans med kören på engelska. Coolt va? Jag är rätt taggad!!! Älskar den låten.

 

Som svar på en fråga jag fick som kommentar till mitt förra inlägg av en blivande Au Pair (för det första är jag så glad att du kommenterade så du får dagens ros för det!) Svaret är att jag har tagit med mig en dator. Fick pappas gamla arbets-laptop innan jag åkte. However jag har även tillgång till dator här om jag skulle vilja använda den. (Har faktiskt använt den någon gång när Explorer fick fnatt och bestämde sig för att inte funka). Så jag kan nog säga både och. Men 99 gånger av 100, så använder jag min egna för att det är enklast och för att jag har den på mitt rum. Kul att du ska åka som Au Pair! Du måste vara jättepirrig nu ju! =D Minns själv hur det var från det att man tagit beslutet till det att man äntligen kom iväg! Lycka till vännen!

 

Slutligen skulle jag vilja avrunda med att det faktiskt, trots trötthet och skola faktiskt blev en rättså bra dag tillsist i alla fall. Och nu ska jag bara slappa. Finns det något bättre?

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

Kommentarer
Postat av: Lilla mamma

Åh, den julkonserten skulle jag vilja vara med på! Bli nu INTE förkyld till dess. Du brukar ju ha en benägenhet att pricka in viktiga datum...

Kram mamma

2009-11-18 @ 12:06:58
Postat av: Jeb

Oh ja! Pricka in att vara förkyld är min speciallite. Vet inte varför. Men varje gång jag går in genom kyrkportarna till just den kyrkan blir jag jätte harklig! Märkligt eller hur? Men var inte orolig. Ska be någon filma så att jag kan lägga upp det på min FB. :D PUSS!

2009-11-18 @ 13:52:12
URL: http://jebyork.blogg.se/
Postat av: Vita huset

Den konserten skulle jag också vilja vara med på. Tänk att få sjunga O helga natt (jag gillar den låten jättemycket) solo på svenska i en kyrka i USA i adventstid. Jag får ståpäls.

I scratch your back and you scratch mine

2009-11-19 @ 11:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0