En bra deal!

Hej!

Nu har det hänt en del igen. Jag har sett New Moon, som jag varmt kan rekomendera. Min åsikt är att den är mer genomtänkt än den första filmen. Bättre detaljer. Man tänker mer på vampyrernas ögon i denna filmen. I första kändes vampyrerna nästan mänskliga.

I den eviga och välkända kampen mellan Jacob och Edward måste jag säga att jag är kluven. När jag läste böckerna var jag på Edwards sida. Men efter att ha sett filmen står jag faktiskt mer på Jacobs. Och detta är INTE för scenen där Jacob sliter av sig tröjan (alla tjejer i salongen ljublade för övrigt. Amerika är ett spontant land.) utan för att han verkar så mycket mer varmare, inte bara rent fysiskt (eftersom han är vampyr och mycket varmare än en vanlig människa) utan även känslomässig. Medans Edward är kall och mystisk är Jacob varm och trygg. Eller så är jag bara tjurig på Edward för att han lämnade Bella... Vilket svin!

Hoppas ni läst boken, annars avslöjade det där rätt mycket om filmens innehåll. Å andra sidan jag har inte berättat mer än vad trailern avslöjjar så mitt samvete är rent.

Idag åkte jag iväg med G-Girl och Cindy och shoppade. Och vet du va mamma? Jag har köpt en tröja! Det var väl duktigt av mig? :D Jag är jättestolt! Idag var en så bra dag. Inte nog med att jag gjorde min läxa. Jag köpte en tröja OCH avslutade dagen med en liten workout (kanske lite för att väga upp callorie-intaget jag fick när vi åt middag på en fin restaurang) i form av att ge Cindy en ordentlig ryggmassage. Nu kanske ni tänker att det inte ger något alls men där har ni fel!
Om du sitter på någon på golvet för att ge personen massage KOMMER du att statiskt träna dina sätesmuskler (efter englandslägret kunde jag knappt GÅ för all träningsverk! Men nog hade jag en snygg häck efteråt alltid!) och nu idag när jag gjorde massage rörelsen där man slår med utsidan av lillfingersidan av handen, dvs, handflatan lodrätt mot ryggen, snabbt, upp och ner, så insåg jag att jag tränade tricebs. Ni vet den armmuskeln som tjejer alltid lider av för att den oftast ser ut att inte existera alls utan vara ersatt med fläsk istället. Japp, flickor, vi sitter alla i samma båt! Min poäng är att massera någon, är en väldigt bra work out!

Och inte not med att det är en bra work out. Idag under middagen träffade jag ytterligare en av G-Girls vänner som frågade mig vad jag tog för en massage. När jag sa att jag gjorde det som hobby och inte tog betalt erbjöd hon en tjänst som betalning. Gissa vad det var? En ansiktsbehandling! Det visade sig att HON utbildat sig till ansiktsterapeft! Wooow! Så nästa helg ska vi träffas och ha det allmänt gött. Ha en "spa- night" som jag valt att kalla det. Och det bästa är att båda verkligen ser fram emot det. Fatta va gött att någon verkligen tar sig tid och tar hand om ens ansikte GRATIS samtidigt som du får någon att öva massage på och därmed en bra workout! Jag är en riktigt lyllo! Vilken bra deal!

Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: Vita huset

Ansiktsbehandling är toppen, har gjort det flera gånger. Jag önskar dig en skön "spa-night" lilla Julia. Stor kram and

I scratch your back and you scratch mine

2009-11-22 @ 20:49:17
Postat av: Lilla mamma

Har jag inte hela tiden sagt att Jacob är bäst!

Kul att du har köpt en tröja! Hoppas att det blir en vana. Rätt som det är kanske du köper en hel vinterjacka eftersom din andra gick sönder förra vintern...

Kram lilla mamma

2009-11-23 @ 15:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0