ÄNTLIGEN!

Denna rubrik syftar på många olika saker.

Delvis att jag faktiskt inte skrivit på ett tag, delvis för att jag nu i helgen äntligen fick träffa Angel igen, och delvis för att jag äntligen har hittat något som faktiskt hjälper mot torra läppar och inte gör det hela värre. Har använt det EN gång idag, och torrheten är så gott som borta! Helt fantastiskt!

 

Jag har engelska läxa tills imorgon som jag borde göra. BLÄ! Palla med att göra läxor! Som om inte vi har tillräckligt med JOBB ändå?! Som om det inte räcker med både LEKTIONER och AU PAIR jobb, utan LÄXOR till på köpet?

 

Jag har i alla fall haft en underbar helg tillsammans med Angel som kom sent på fredagsnatten. Vi åt hamburgare på Mc Donalds (och de idioterna hade bestämt sig för att inte låta någon använda borden för att det var så sent så vi stack till stationen och åt där istället, på en trappa där man egentligen inte fick sitta. Men superärliga (överärliga ibland) som både jag och Angel är (uppenbarligen i Angels fall, namnet säger väl allt?) ville vi inte sitta där utan lov. Så jag gick faktiskt och frågade en polis om LOV! Och det roliga var att efter att jag lagt på mina bambiögon så GAV HAN OSS TILLÅTELSE!! Jag sken upp sa ”you’re the best!” och klappade honom tacksamt på armen. När jag gick tillbaka såg jag hur samtliga av poliserna där stirrade storögt på mig. Maha! Är man kvinna så är man! Jag var RÄTT kaxig efteråt!

 

Över huvudtaget har jag varit rätt kaxig nu i helgen. Förutom idag av någon anledning. Måste berott på att Angel stack tillbaka hem till sin värdfamilj i staten långt långt borta. Ursh.. önskar hon kunde stannat här forever! Eller i alla fall tills vi båda åker hem till Sverige igen. Märkligt nog kommer vi ha bättre tillfällen att träffas när vi kommer hem igen! För DÄR bor vi närmare varandra!

 

Julen närmar sig med stormsteg och jag börjar få julstresskänslor. Det blir mörkt tidigt nu! Och vissa dagar är det RIKTIGT kallt! Idag var det dock riktigt varmt då jag och Angel stack till city. Men jul… ojoj… Kan inte fatta att jag om en månad varit här en TREDJEDEL av året! Tänk va snabbt det gått! Men samtidigt långsamt? Att vara Au Pair är märkligt! Men jag gillar det!

 

Efter att jag sagt hejdå till min kära Angel åkte jag hem. Det var rätt tyst och jag tog för givet att alla gått och lagt sig ovanligt tidigt. Men så dyker värdpappan upp i köket just när jag häller upp en skål med flingor och frågar om jag vill hänga med och möta upp resten av familjen på Friendly’s. Och som ni vet tackar man ju aldrig nej till Friendly’s! Jag stack dit och efter en helg utan att se min lille pojk värmde det mitt lilla babysitter hjärta att han blev förtjust av att se mig! ”JULIA!!” Gullungen! Jag har kommit på mig själv med att verkligen gilla honom mer och mer. Inte bara tycka om utan… Ni vet. Nästan som moderskänslor när han hoppar av bussen. SÅÅ söt!

 

Måste sluta nu för jag har engelskaläxa att göra tills imorgon. BLÄ!

 

Angel! Tack så jättemycket för en underbar helg!

 

Mamma och Pappa! Tack för headsettet, scarfen, strumporna och tröjan! Det hade ni inte behövt! (Men jag är väldigt tacksam! Ni känner mig så väl! Kläderna kom väl till pass!)

Massa kramar till alla läsare!

Ha det bäst! Cause you’re worth it!

Kommentarer
Postat av: Angel

ååh, va snällt skrivet, jag skulle gärna stanna forever hos dig, eller jag kunde ju bott lite närmare idag iaf ^^ men som sagt vi bor ju "nära" varandra hemma, så då får vi träffas mycket :) Jag är jätteglad över att jag fick spendera en underbar helg med dig "prinsessan"? eller vad ska vi ha för smeknamn för dig?Hoppas du kan komma hit snart =)Pusshej

2009-11-16 @ 23:40:27
URL: http://sweetsofiaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan! en liten fråga från en blivande au pair, har du med dig en egen dator hemmifrån Sverige eller lånar du familjens? :)

2009-11-17 @ 11:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0