Thanksgiving

Jag tyckte om denna högtid! God mat, gott sällskap. Och jag hade 2 fester. 2 middagar. 2 omgångar med efterrätt. Jag skojjar inte när jag säger att jag skippade 2 av dagens 3 huvudmåltider. Jag var inte hungrig vid frukosttid. Och dinnern glömde jag helt enkelt bort. Jag var verkligen inte hungrig! Inte ens när det var lunch. Jag åt bara för att jag visste att jag BORDE äta.



Idag har jag och min vän Lucy kommit fram till att om man ser en försäljare så är själva kampen ENBART just när man överväger att prata med denne försäljaren eller inte. Väljer man att prata med försäljaren så är det kört sen. Du KOMMER att köpa vad det än är för skrot han/hon säljer. Väljer du att inte prata med dem går du därifrån lycklig och stark. Idag delade jag och Lucy på en platttång. Den kostade 700kr, räknade vi ut. Tack vare att vi är svenskar så kunde vi prata med varandra på ett annat språk och på så vis oroa försäljaren. Hon sänkte och sänkte priset och erbjudandet... det var en underbar känsla att vara två mot en försäljare. Vanligtvis är man ju så övermannad. Till platttången fick vi var sitt balsam (värdet som dessutom står på flaskan är 25dollar!!) samt 5 hairstylingar som vi kan ta ut när vi vill. När och OM vi köper en till (så att vi har en var sin, för frågan var om vi verkligen ville lägga ut så mycket pengar mitt i julrushen) så får vi var sin dyr shampoflaska OCH 5 hairstylingar till. :D Alltså 5 var. Grejjen är att erbjudandet EGENTLIGEN ska vara för en person som väljer att köpa en platttång för halva priset (90 dollar någonting) eller två för priset av en skulle få 5 hårstylingar ENBART! Allt shampo och balsam lade hon på för att vi skulle bli nöjda! Länge leve svenskan!

Så nu har jag en väldigt bra platttång i mitt rum. Coolt va? Vi ska komma tillbaka och köpa den andra för samma "black friday" erbjudande, när vi känner för det och har pengarna (allt skrevs ner på vårat o så komplicerade kvitto. Handmade. Swedish design! ).

För er som inte redan vet. Black Friday är dagen efter Thanksgiving då de har sjuk rea överallt! Affärer öppnar tidigt, och det finns folk som köar hela natten för att hinna till de bästa erbjudanderna i tid. Förra året DOG en människa av att han blev nedtrampad när folkmassan strömmade in i butiken. Med största respekt och medlidande för personen och hans familj... men är det inte lite tragikomiskt?

Gårdagen var underbar som sagt. Jättemysigt släktfirande hos min värdfamilj, och sedan ett hos Cindy.


Idag jobbade jag och stack sedan iväg för att julhandla. Almost done! Känner mig stolt! Därefter (ungefär vid 10 tiden på kvällen!) bestämde jag och Lucy oss för att gå på bio med Cindy. Minns ni att jag berättade om att jag gick på New Moon med G-Girl? Vi såg samma film IGEN! Wey! Lucy hade inte sett den och Cindy hade inget emot att se den igen. INTE JAG HELLER! Haha!



PS. Såhär ser ens tunga ut när man har druckit för mycket Slurpee med cherry-smak:


Ha det bättre! Because you're worth it!

Oh!

Idag har varit en sån där dag som känns som dagen innan julafton. Hur mycket som helst att göra och ÄNDÅ är man inte klar i tid utan måste spara lite till morgonen därpå!

Thanksgiving imorgon (troligtvis IDAG när ni läser detta inlägg) och jag har tvättat (tvättar fortfarande) som en toka för att ha något att ha på mig imorgon då släkt kommer över på middag (Inte min. Familjens.) Jag har fått tillåtelse att sluta tidigare och klockan 4 kommer jag troligtvis göra iording mig för att gå på Cindys Thanksgivingfest som jag blivit inbjuden till.

Det är lite småkul, för de som också ska dit är flera av medlemmarna från en mormonsförsamling. En församling som enbart består av ungdomar i min ålder! Fatta kul!? Inte för att jag är mormon, eller funderar på att bli det. Inte alls. Men det är ju på något sätt ändå kristen gemenskap (de tror ju på det jag tror på... plus lite till) och att alla är i min ålder gör det hela så mycket roligare! Hur ofta händer det att man kommer till en församling som ENBART består av ungdomar i 19-30 års åldern? Inte särskilt ofta!

Hur som helst har jag nu precis efter jobbet lagat marknadskarameller till denna fest. Tänkte överraska dem lite med dessa svenska godsaker, som tack för att de tar sig an mig och orkar med mig. Haha! Fast jag tror inte de lider så värst mycket av mig. Tvärt om. Jag är den enda Svensken i gänget och de tycker det är lika intressant varje gång de upptäcker något som de tar för givet men som jag ALDRIG hört talas om. Eller när jag blir jätte exhalterad över småsaker. "Amerikanska" saker. Som att gå på en dygnet runt diner till exempel. Med rosa barstolar och små bås, precis som i de amerikanska filmerna när det coola High School gänget åker för att ta sig en milkshake. Japp! DÄR har jag varit nu! Jag har en film på när jag för första gången i mitt liv använder en glas-ketchupflaska. Har den på facebook.... frågan är om inte... Jag funderar på ifall jag kan lägga upp den på bloggen, men jag vet inte hur man gör bara. Någon som vet? Dina kommentarer är välkomna. Allas kommentarer är för i övrigt väldigt välkomna. Ni anar inte hur glad jag blir när någon kommenterar det jag skriver. Bloggen är ju lite som mitt brev till alla där hemma samt alla som är intresserade eller de som bara är villiga att läsa den.

Nu bör jag sova. Men jag har en uppgift för skolan att göra klart först. Gör jag inte klart den nu så vet jag inte när jag får tid att göra den annars. På fredag ska jag kanske iväg och dansa på en "under-age" club. Dvs, där de under 21 får komma in. Och på lördag som jag berättat innan ska jag massera och få ansiktsbehandling som betalning. LÄNGTAR!
På söndag blir det mormonkyrkan igen. Delvis för att jag trivs med gänget där, men också för att jag nu mera är med i kören, eftersom jag ska sjunga solo... WOW! Det händer mycket! När ska jag shoppa julklappar? När ska jag hinna köpa kläder som jag skjutit upp i... 4 månader nu? Hmm.. Aja baja Jeb! Skärpning! Har dock vänner som lovat mig att vara mina personliga shoppare. Tack gode gud!

Tack för att ni finns alla kära läsare!
Ha det bättre! Because you're worth it!

En bra deal!

Hej!

Nu har det hänt en del igen. Jag har sett New Moon, som jag varmt kan rekomendera. Min åsikt är att den är mer genomtänkt än den första filmen. Bättre detaljer. Man tänker mer på vampyrernas ögon i denna filmen. I första kändes vampyrerna nästan mänskliga.

I den eviga och välkända kampen mellan Jacob och Edward måste jag säga att jag är kluven. När jag läste böckerna var jag på Edwards sida. Men efter att ha sett filmen står jag faktiskt mer på Jacobs. Och detta är INTE för scenen där Jacob sliter av sig tröjan (alla tjejer i salongen ljublade för övrigt. Amerika är ett spontant land.) utan för att han verkar så mycket mer varmare, inte bara rent fysiskt (eftersom han är vampyr och mycket varmare än en vanlig människa) utan även känslomässig. Medans Edward är kall och mystisk är Jacob varm och trygg. Eller så är jag bara tjurig på Edward för att han lämnade Bella... Vilket svin!

Hoppas ni läst boken, annars avslöjade det där rätt mycket om filmens innehåll. Å andra sidan jag har inte berättat mer än vad trailern avslöjjar så mitt samvete är rent.

Idag åkte jag iväg med G-Girl och Cindy och shoppade. Och vet du va mamma? Jag har köpt en tröja! Det var väl duktigt av mig? :D Jag är jättestolt! Idag var en så bra dag. Inte nog med att jag gjorde min läxa. Jag köpte en tröja OCH avslutade dagen med en liten workout (kanske lite för att väga upp callorie-intaget jag fick när vi åt middag på en fin restaurang) i form av att ge Cindy en ordentlig ryggmassage. Nu kanske ni tänker att det inte ger något alls men där har ni fel!
Om du sitter på någon på golvet för att ge personen massage KOMMER du att statiskt träna dina sätesmuskler (efter englandslägret kunde jag knappt GÅ för all träningsverk! Men nog hade jag en snygg häck efteråt alltid!) och nu idag när jag gjorde massage rörelsen där man slår med utsidan av lillfingersidan av handen, dvs, handflatan lodrätt mot ryggen, snabbt, upp och ner, så insåg jag att jag tränade tricebs. Ni vet den armmuskeln som tjejer alltid lider av för att den oftast ser ut att inte existera alls utan vara ersatt med fläsk istället. Japp, flickor, vi sitter alla i samma båt! Min poäng är att massera någon, är en väldigt bra work out!

Och inte not med att det är en bra work out. Idag under middagen träffade jag ytterligare en av G-Girls vänner som frågade mig vad jag tog för en massage. När jag sa att jag gjorde det som hobby och inte tog betalt erbjöd hon en tjänst som betalning. Gissa vad det var? En ansiktsbehandling! Det visade sig att HON utbildat sig till ansiktsterapeft! Wooow! Så nästa helg ska vi träffas och ha det allmänt gött. Ha en "spa- night" som jag valt att kalla det. Och det bästa är att båda verkligen ser fram emot det. Fatta va gött att någon verkligen tar sig tid och tar hand om ens ansikte GRATIS samtidigt som du får någon att öva massage på och därmed en bra workout! Jag är en riktigt lyllo! Vilken bra deal!

Ha det bättre! Because you're worth it!

Flummigt --> Makes a whole lot of sence!

Hej. Egentligen har jag inte tid att skriva det här meddelandet. Men jag känner att jag bara måste.

I ett antal veckor har mitt internationella körkort varit försvunnit och trots att jag letade överallt kunde jag verkligen inte hitta den! Igår pratade jag med mamma och bad henne att beställa ett nytt så att jag skulle slippa få hjärtslag varje gång jag såg en polisbil. För hur skulle en amerikansk polis reagera om han frågade efter mitt körkort och jag räckte fram ett litet rosa kort med en tjej som inte ens ser ut som MIG (enligt vissa)? Mamma sa först att det nog skulle vara svårt för henne att beställa det eftersom det är så personligt. Men sen påminde hon om en sak som jag SÅ MÅNGA GÅNGER TJATAT OM när jag haft hand om andakten för mina konfirmander. Och självklart kastade jag sten i ett glashus och GLÖMDE ATT BE GUD OM HJÄLP!

Detta må låta väldigt flummigt i okristna öron. Det låter flummigt till och med i mina öron titt som tätt. MEN vad kan man göra? När gått och lagt mig såg jag upp i taket och suckade. "Gud. Jag MÅSTE hitta körkortet. Snälla! I jesu namn, låt mig hitta den!!!". Faktiskt tror jag att jag upprepade "i Jesu namn" flera gånger i förhoppning om ökad effekt. Ännu en gång, DETTA LÅTER FLUMMIGT!

EEEN, morgonen därpå när jag ställt mig upp ur sängen ser jag något i nattuksbordshyllan sticka ut ur en bok. Det internationella körkortet!!! Och kan ni GISSA vilken bok det var?! Bibeln var väldigt nära gissat. Men nej. Bokens titel var:

"THE POWER OF A PRAYING WOMAN"


Fortfarande flummigt? Jag tycker i alla fall it makes A WHOLE LOT OF SENCE!

So what can I say? Gud är cool!

Ha det bäst! Because you're worth it!

Hej alla glada!

Idag vaknade jag med tanken ”ÅÅÅHHH NEEEEJ!” i huvudet. Varför? Jo för att jag startat ännu en arbetsvecka med sömnbrist! Not good!

 

Måndagen var dock toppen! G-Girl’s kompis Cindy som jag nämnt tidigare tog kontakt med mig på facebook och undrade om jag ville hänga med på en ungdomsträff som hennes kyrka arrangerade. Alltså kristna ungdomar i åldrarna 19-25 som samlas bara för att ha allmänt kul! Jag tackade ja, och det visade sig att G-Girl också skulle dit, så jag slapp åka vilse i jakten efter rätt kyrka. Jag åkte dock direkt efter arbetet… Så jag kände mig inte särskilt fräsh! Parfym och borsta tänderna vad det jag hann med innan jag stack. Jippie! Det hela blir inte mycket bättre av att jag sätter mig i bilen, vänder mig om för att hälsa på G-Girl, och hon ser ut som en model! Ah! Väl där ser alla tjejer ut som de faktiskt planerat att träffa folk. Jag såg ut som om jag legat hemma i soffan i en ungkarlslya (eller mitt rum) och somnat med huvudet i en pizzakartong MED en halvuppäten pizza i. Yes!

 

Anyhow så hade jag i alla fall en riktigt trevlig kväll med matsmakartävling, pajätartävling och sångövning i slutet. Det är nämligen så att G-Girl har frågat mig om jag vill sjunga solo på deras kyrkas julkonsert. Och det säger man ju inte nej till! Så jag ska sjunga ”o helga natt” först helt solo på svenska och sen tillsammans med kören på engelska. Coolt va? Jag är rätt taggad!!! Älskar den låten.

 

Som svar på en fråga jag fick som kommentar till mitt förra inlägg av en blivande Au Pair (för det första är jag så glad att du kommenterade så du får dagens ros för det!) Svaret är att jag har tagit med mig en dator. Fick pappas gamla arbets-laptop innan jag åkte. However jag har även tillgång till dator här om jag skulle vilja använda den. (Har faktiskt använt den någon gång när Explorer fick fnatt och bestämde sig för att inte funka). Så jag kan nog säga både och. Men 99 gånger av 100, så använder jag min egna för att det är enklast och för att jag har den på mitt rum. Kul att du ska åka som Au Pair! Du måste vara jättepirrig nu ju! =D Minns själv hur det var från det att man tagit beslutet till det att man äntligen kom iväg! Lycka till vännen!

 

Slutligen skulle jag vilja avrunda med att det faktiskt, trots trötthet och skola faktiskt blev en rättså bra dag tillsist i alla fall. Och nu ska jag bara slappa. Finns det något bättre?

 

Ha det bättre! Because you’re worth it!

ÄNTLIGEN!

Denna rubrik syftar på många olika saker.

Delvis att jag faktiskt inte skrivit på ett tag, delvis för att jag nu i helgen äntligen fick träffa Angel igen, och delvis för att jag äntligen har hittat något som faktiskt hjälper mot torra läppar och inte gör det hela värre. Har använt det EN gång idag, och torrheten är så gott som borta! Helt fantastiskt!

 

Jag har engelska läxa tills imorgon som jag borde göra. BLÄ! Palla med att göra läxor! Som om inte vi har tillräckligt med JOBB ändå?! Som om det inte räcker med både LEKTIONER och AU PAIR jobb, utan LÄXOR till på köpet?

 

Jag har i alla fall haft en underbar helg tillsammans med Angel som kom sent på fredagsnatten. Vi åt hamburgare på Mc Donalds (och de idioterna hade bestämt sig för att inte låta någon använda borden för att det var så sent så vi stack till stationen och åt där istället, på en trappa där man egentligen inte fick sitta. Men superärliga (överärliga ibland) som både jag och Angel är (uppenbarligen i Angels fall, namnet säger väl allt?) ville vi inte sitta där utan lov. Så jag gick faktiskt och frågade en polis om LOV! Och det roliga var att efter att jag lagt på mina bambiögon så GAV HAN OSS TILLÅTELSE!! Jag sken upp sa ”you’re the best!” och klappade honom tacksamt på armen. När jag gick tillbaka såg jag hur samtliga av poliserna där stirrade storögt på mig. Maha! Är man kvinna så är man! Jag var RÄTT kaxig efteråt!

 

Över huvudtaget har jag varit rätt kaxig nu i helgen. Förutom idag av någon anledning. Måste berott på att Angel stack tillbaka hem till sin värdfamilj i staten långt långt borta. Ursh.. önskar hon kunde stannat här forever! Eller i alla fall tills vi båda åker hem till Sverige igen. Märkligt nog kommer vi ha bättre tillfällen att träffas när vi kommer hem igen! För DÄR bor vi närmare varandra!

 

Julen närmar sig med stormsteg och jag börjar få julstresskänslor. Det blir mörkt tidigt nu! Och vissa dagar är det RIKTIGT kallt! Idag var det dock riktigt varmt då jag och Angel stack till city. Men jul… ojoj… Kan inte fatta att jag om en månad varit här en TREDJEDEL av året! Tänk va snabbt det gått! Men samtidigt långsamt? Att vara Au Pair är märkligt! Men jag gillar det!

 

Efter att jag sagt hejdå till min kära Angel åkte jag hem. Det var rätt tyst och jag tog för givet att alla gått och lagt sig ovanligt tidigt. Men så dyker värdpappan upp i köket just när jag häller upp en skål med flingor och frågar om jag vill hänga med och möta upp resten av familjen på Friendly’s. Och som ni vet tackar man ju aldrig nej till Friendly’s! Jag stack dit och efter en helg utan att se min lille pojk värmde det mitt lilla babysitter hjärta att han blev förtjust av att se mig! ”JULIA!!” Gullungen! Jag har kommit på mig själv med att verkligen gilla honom mer och mer. Inte bara tycka om utan… Ni vet. Nästan som moderskänslor när han hoppar av bussen. SÅÅ söt!

 

Måste sluta nu för jag har engelskaläxa att göra tills imorgon. BLÄ!

 

Angel! Tack så jättemycket för en underbar helg!

 

Mamma och Pappa! Tack för headsettet, scarfen, strumporna och tröjan! Det hade ni inte behövt! (Men jag är väldigt tacksam! Ni känner mig så väl! Kläderna kom väl till pass!)

Massa kramar till alla läsare!

Ha det bäst! Cause you’re worth it!

En bättre GPS

Hej.

Igår fattade jag mitt beslut. Jag skulle besöka en kyrka idag! Så redan sent på kvällen (eh, efter att ha sett världshistoriens otäckaste skräckfilm SJÄLV på bio. "Paranormal Activity") började jag att söka på google. Jag är missionare hemma i sverige. DVS. Medlem i missionskyrkan. Men hur sjutton översätter man det på engelska? Så det jag gjorde var att leta efter två som jag HOPPADES likande missionskyrkan eftersom de i sverige nyligen gått ihop. Babtistkyrkan och Metodistkyrkan. Jag hittade en Metodistkyrka i grannstaden och planerade så att jag skulle hitta dit i tid...

Morgonen kom och jag var redo att åka. Jag knappade efter "point of interest" på GPS'en inget resultat! Jag knappade in staden i alla fall och tänkte att GPS'en kanske skulle hitta det när jag väl kom dit. Jag åkte dit, fortfarande inget resultat. Då blev jag lite små sur, och lite smådesperat. Jag stängde symboliskt av GPS'en. Jag hade ALDRIG kört där jag var förut. Och jag bad "Gud? Om du vill att jag ska till kyrkan så får du se till att jag hamnar där också!" Och så körde jag på känsla. Bara några få meter. Så HOKUS POKUS såg jag en kyrka till höger om mig. Jag svängde och bilen bakom mig tutade (Amerikanare! Jag gav tecken!) När jag kom dit visade det sig att de hade bibelstudie på morgonen innan själva mötet. Och detta hade redan börjat. Att komma in helt själv då hade varit rätt pinsamt eller hur? Men Gud hade tänkt på det. Så det var av någon anledning 2 personer i hallen och mötte mig. Jag frågade om det var något möte där samma dag och de svarade att det var ett direkt efter bibelstudiet som jag så gärna fick delta i.

Det var en riktig tankeställare och jag behövde det verkligen efter 2 månader utan kyrka. Mötet var också riktigt intressant. Människorna var så trevliga och öppna och jag kommer definitivt gå dit igen! Sa jag att kyrkan hade varit en Babtistförsamling? Så mitt andrahands val. Lite småkul eller hur? Så jag har kommit på att Gud är en väldigt bra GPS...

Jag hörde en gång en liknelse som jämförde Gud med en GPS. Jag gillar den jättemycket, och tänker på den varje gång jag kör fel på motorvägarna...

Jag tror att en vän berättade den för mig (eller var det min ungdomsledare?) en gång då jag var orolig att jag skulle göra något som inte var enligt guds plan och på så vis sabba hela planeringen. Där gick drömjobbet. Där gick drömhuset. Där gick DRÖMPRINSEN! Men så berättade hon (för jag står fast vid att det var en kvinna som sa detta) att Gud är som en GPS. Om man missar en infart föreslår Gud en annan väg till samma mål. Och en till. Och en till. Man kanske kommer dit lite senare bara.

Haha! Känner mig jättedjup idag för övrigt. Spenderade ungefär en timma med en vän med att diskutera definitionen av en kvinna. Vad är kvinnligt? Hur ska en kvinna vara? Hur var det tänkt att en kvinna ska vara? Vilka är skilnaderna mellan förr-i-tiden-kvinnan och nutids-kvinnan, och vilken är bäst sällskap för en man? Gaah, riktigt förvirrande. Men sen när tänkte jag på saker som INTE är förvirrande? Saker som man INTE kan trassla in sig i och snubbla över?

Ha det bättre! Because you're worth it!

Skola och glassflum!

Hej! Ännu en gång har jag några bilder men få ord. Ska snart iväg och groceryshop, men har lite tid innan.


Detta målade jag och lillen tillsammans. Är det inte tjusigt? Vi tog ut en liten skolbuss ur hans bilförråd som fick plocka upp alla barnen i husen. Ni kanske inte ser det, men byggnaden (eh, målningen) längst bort är skolan.

Och på tal om skola. Här är MIN skola! Här går jag på College 4 dagar i veckan. Pjuh! Var där idag och var så tröt att jag hade svårt att koncentrera mig. Business english kan uppenbarligen vara tyngre och tråkigare än vad jag trodde. Vi har en fantastisk lärare dock. Och goa elever!

GLAAAAASS! På Friendly's. Älskar den restaurangen! Jag och Lucy stack dit igårkväll när jag slutat jobba för dagen bara för en glass. Den behövde vi! Men ni anar inte hur snabbt den slank ner! OTÄCKT! Jag skulle nästan kunnat äta en till för att den var så god! Vanlij glass med krossade Oreo's, chokladsås, vispad grädde och strössel. MUUUMS!!!

Lucy beställde något annat... jag tror att den hette något med "Forbidden Chocolate" vilket i sig säger allt. Galet gott enligt Lucy!

Kommer jag någonsin växa upp och bli mogen? Det kanske ni får veta i nästa avsnitt av Jeb i New York. Missa inte det!

Ha det bättre! Because you're worth it!

Hemma och vårdar sjukt barn

Hej alla glada!
Jag stanna hemma igen. I måndags hade lillkillen lov. Tisdags med. Båda dessa dagarna var han sjuk och idag (onsdag) är det inga undantag. Stackars liten.

Igår gjorde jag något som kändes väldigt kul! Jag hade "Hostmum-host...daughter-talk" med min värdmamma. Det var riktigt coolt! Över huvudtaget, så kände jag mig väldigt "hemma" igår. Inte bara på grund av tjejsnacket med värdmamman, utan även för att mammans släkt kom över och var allmänt varma och öppna! Kände mig som en del av familjen och älskade det! Det blir lätt att man saknar den där familje känslan annars. Igår var som att ha över sina egna släktingar på något sätt. De drev på skoj med varandra, pratade om den supersöta pojken, skrattade tillsammans...

Men på tal om familj så kommer faktiskt min över i Februari om allt går vägen!!!!! Har redan börjat planera vilka rum de ska sova i. CAN'T WAIT!

Det blev tyvärr inga bilder idag. Har inte haft något direkt att ta kort på...

Ha det bäst! Because you're worth it!

NYC och Halloween!

Hej! Ursäkta! Jag är KASS på att ta mig tid, och sätta mig ner och skriva nu för tiden! Galet! Försökte en gång, men då hängde sig datorn och jag blev så tjurig att jag VÄGRADE skriva igen på ett bra tag. Så nu kommer ett inlägg med många bilder och korta historier.

Först på tur i mitt lilla bildspel är ifrån när jag träffade min morbror inne i city. Vi passade på att se de delar som varken jag eller han utforskat förut. Chinatown bland annat.





Men även little Itally, och även Soho, och Noho, men inget av de senast nämnda tog jag kort på.




Halloween! Här är bildbevis på hur min värdfamilj skämmer bort mig. Längst bak är en "Trick and Treat"-bag. Denna plus den oranga fladdermusnallen och kortet låg på morgonen på min plats vid köksbordet. När jag skulle äta frågade jag försiktigt om det gick bra om jag flyttade på sakerna. Joy skrattade och sa att de var mina. Jag blev helchockad. Med på bilden finns även elefanten som för någon vecka sedan på en fredagsnatt låg på min säng när jag kom hem från en kompis. Och pumpan som är lite skymt i bakgrunden kom pojken in med till mig när jag satt och pratade med en vän på skype för ett tag sen.

Halloween! Nu till det ni alla väntat på. Vad jag klädde ut mig till! Låt mig presentera: The Roman Empress!


Halloweenparty!
Med oss hade vi Lady Gaga, en Romersk härskarinna, en tjej i tysk folkdräckt (men som jag ansåg lika gärna kunde varit Dorthy i Trollkarlen från OZ) en sumobrottare och längst fram, en varmkorv med bröd.

På nästa foto samma, fast med en clown med... vilket ni kanske ser...



Ha det bättre! Because you're worth it!


RSS 2.0