Tokiga flicka!

Här sitter jag. Klockan är tjugo över 11 på natten. Tiden jag vaknade idag var 4pm. Vilket innebär en KRAFTIG tidsomställning! Men saken är den att vissa nätter vill man helt enkelt inte gå och lägga sig! Och tänk, vid den här tiden går vissa människor upp i sverige! (5 på morgonen!...kanske inte på en söndag förståss.)

Jag valde att fortsätta med mitt mål att se så många skräckfilmer som möjligt under den tiden att jag är här, och nu håller jag på att bocka av scream filmerna. Har sett "jag vet vad du gjorde förra sommaren" men funderar fortfarande om jag vill se 2an eller inte.. Så fantastisk bra var den faktiskt inte. Scream däremot. Grymt bra handling!

Igår firade jag jul tillsammans med hela familjen Joy plus Mrs Joys familj. Jag vaknade upp och lyssnade noga med örat mot dörren innan jag smet ut till badrummet för att göra iordning mig. Haha! Sorry killar, men så är det att vara tjej! Morgonen gick bra. Och vid granen... hm... Över hela vardagsrummet låg det presenter. Mestadels till Little B, men även några för Stan och mig. Jag fick presentkort på Barnes and Nobles (en bokaffär! Älskar böcker!) en ny pyjamas, mössa, vantar halsduk, en jättegosig filt, en gosig tröja, tofflor och ett presentkort på bio. Jag KAN ha missat något. Ja, just det ja! Hela min julstrumpa som familjen köpt några veckor tidigare, med mitt namn insytt på, var ÖVERFYLLD med små presenter! Alla fick inte ens plats! Jag var MINST SAGT överraskad.

Hos mormor och morfar fortsatte paketöppningen. Mostern och morföräldrarna hade alla köpt presenter till mig med! Detta hade jag INTE räknat med alls! Men det kändes så bra att vara en del av familjen. Mostern och jag är skitbra vänner! Vet inte om jag berättade om den gången då hon kom över för att passa LittleB med mig då han blivit väldigt sjuk? Vi hade då ruskigt roligt ihop i alla fall. (Roligare än LittleB, for sure!) Och även nu på kalaset så kröp vi runt och försökte så gott vi kunde att rädda princess Leyla från Darth Vador (som spelades av LittleB). Vi blev köttfärs flera gånger om, och blev tvugna att starta om leken för att över huvud taget ha några gubbar att spela med! LittleB's Jaba och Darth Vador var oss övermäktiga! Men OJOJ så vi skattade! Jag fågade faktiskt Stan om han ville vara med, men jag tror dels att han var lite blyg, för det syntes på honom att han blev road av vår lek i alla fall, och sen så var vi mestadels i LittleB's nya "Starwars"-tält, där det inte fanns så mycket rum. Han har för övrigt också åkt hem nu. Vi får se om vi träffas igen... Killen på Chilis planerar jag i alla fall att besöka igen. Haha!

Och som svar på Erik's kommentar på mitt förra inlägg. Du har nog rätt. Men för att vara helt ärlig. Jag gillade INTE när folk flirtade med mig innan. Kanske är det så att jag på något sätt vuxit in i det? Vant mig vid det. Efter en månad i Harlem och konstant uppmärksamhet, kanske man blir mer neutal till flirtar. Eller så kanske det är lättare att komma undan folk som man inte vill ska flirta med en här i USA? Eller så är det en annan flirtkultur? Jag tror det beror på olika saker faktiskt.

Mor min. Det ÄR dags för mig att städa rummet och jag KANSKE kommer göra det imorgon... om jag känner fört. Tihi!


Ha det bättre! Because you're worth it!

Kommentarer
Postat av: angel

låter som en bra jul :D jag fick oxå presentkort på Barnes and Nobles :) och halsduk och mössa^^ ja förväntade inte heller presenter från släkten men jag fick det också^^ vi får försöka planera en resa för dig till mig snart :D saknar dig<3

2009-12-27 @ 16:13:58
URL: http://sweetsofiaa.blogg.se/
Postat av: nicke

låter som en skön jul. läste båda inläggen idag oj oj vad det har hänt grejer, och vilka problem att smyga ut ur rummet för att göra i ordningsig. haha bättre han får se din naturliga skönhet. men men hoppas att alla e gött och att det går bra med allt

2009-12-28 @ 00:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0