En evighet sen...

Ja, nu har jag verkligen varit urusel på att skriva! Och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Först var jag bara så väldigt upptagen med att lämna in alla college uppsatser i tid, och sen så visste jag inte vart jag skulle börja eftersom det är så mycket som har hänt sen sist.

Igår var jag på julfest. Det var församlingen som mina vänner är med i (mormonförsamlingen med BARA ungdomar) som hade fått låna en lada av en medlem i en annan församling. Lada. No. Det var en GIGANTISK LYXBYGGNAD! Det var inte huset som själva familjen bodde i. Men det hade kök, basketball plan, en egen teater, biosalong, dansrum, lekrum, bowlingbana, vardagsrum med öppen spis, jag vet inte HUR många toaletter! Och allt detta på 3 våningar, och jag hann inte se den tredje innan de spärrade av den. WOOOW!

På denna festen efter att ha ätit en riktig brak-dinner, blev jag och några andra personer som hade erfarenhet av andra länders jular, att berätta om hur vi firar jul i sverige. Gissa vad jag gjorde? Jo, jag tvingade upp alla att ställa sig i en ring, hålla varandras händer och dansa "räven raskar över isen" runt en stol! Tihi! Det var ROLIGT! Därefter fick vi underhålla oss på nedervåningen (våningen med bowlingbana, biljard, ishockey, biosalong och bar samt soffor.) Och jag spelade ishockeyspelet tillsammans med tre killar. Vi spelade i lag och förlorade först 2 omgångar... sen vann vi TRE ÖVERLÄGSET!! Vi var ganska kaxiga efter det kan man lugnt säga!

Jag måste gå nu tyvärr och öva inför konserten som är idag! Tjenare, visste inte att klockan var så mycket!

Jaja, ha det bättre än bäst allihopa! Because you're worth it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0